Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Tak už jste se rozhodli?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal Jakesh
[B]/ || ()

čiliž

ANO

Je to jediná správná cesta jak napravit těch 40 ZKURVENEJCH let kdy zasraný komouši zničili náš národ !!!

Si asi posledních 13 let spal, nee.
A to se komančů teda vůbec nezastávám.

Ty schopný nebo vychcaný nebo co f tom umí prostě vchodit se měli dobře za komančů. Mají se dobře i teď a budou se mít fajn i do budoucna. A je úplně jedno jestli jsme v EU nebo v :prdel2: nebo jestli nahoře sedí Jirka, Pavel ,Gusta nebo Venca.

Politici u nás si z lidí dělaj akorát dobrej den a mají je těžce na háku.

Originál zaslal darmon
[B] Po vstupu ale cesi nebudou pro anglicany tak aktraktivni, protoze porad najdou dost pakistancu co to samy budou delat za polovic.

A s tím souhlasím. A ta práce tam není žádný lážo plážo. A kdo chce tvrdou měnu musí tvrdě makat, ale to už ty blbečkové do těch brožurek (pro ty hloupější a zaslepený) nenapíšou. Ty prachy tady vydělám taky a nebudu dřít jako mezek a dělat nějakýmu anglánovi nebo skopčákovi pitomce.

Teď mě odírá stát. Po vstupu mě bude odírát stát a ještě se k tomu přidá unie. Nevěřim na sladký keci, věřim tomu co vidím a nikdo mi nic za darmo nedá. Na tyhle pohádky jsem už trochu velkej.

Je mi to teda docela u prdele a jestli nebudu na koupálku nebo jezdit na motorce nebo dělat něco co mě uspokojuje a půjdu volit, tak teda NE!
vally
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od vally »

Je fakt, že ty podmínky, který naše vláda vyjednala, nám moc hezké zítřky neslibují. Ale i přesto budu hlasovat pro ano.
Jakesh
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Jakesh »

Já sem nespal ... nebejt zkurvenejch komoušů tak sme přijali po válce Marshallův plán a dneska by sme na tom byli min. stejně dobře jako v západní evropě :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff:
Tomik007
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Tomik007 »

Proste mame oproti zapadu 40 let zpozdeni a je uz jen na nas jestli se budemë dal sr*t v tehle sr*ckach nebo pujdem dopredu.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal Jakesh
[B]Já sem nespal ... nebejt zkurvenejch komoušů tak sme přijali po válce Marshallův plán a dneska by sme na tom byli min. stejně dobře jako v západní evropě :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff:

Nikdo se nezastává komoušů, ale ty vocasové po nich a ti co tam dřepí teď jsou opravdu exempláře. A za pět let budeš říkat - nebejt Špidly, tak jsme mohly bejt tam a tam.
Spekulovat o tom kdyby, tak by, možná. (Kdybych si ve středu vsadil sportku, tak bych možná vyhrál miliony.):P

Originál zaslal Tomik007
[B]Proste mame oproti zapadu 40 let zpozdeni a je uz jen na nas jestli se budemë dal sr*t v tehle sr*ckach nebo pujdem dopredu.

Přesně, všechno je o lidech.
Nebo nás západ naopak do těch sraček dohoní
:hehehe:

Ale tady se fakt o politice hádat nechci.
Tomik007
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Tomik007 »

Originál zaslal Baxon
[b] Spekulovat o tom kdyby, tak by, možná. (Kdybych si ve středu vsadil sportku, tak bych možná vyhrál miliony.)
:heee::heee::heee:
mike.bmw

#27 Příspěvek od mike.bmw »

Mno pánové, kampaň je bombastická, že hned zítra bude vše jinak, že...

Ač je to k nevíře, hospodářství ČR jde nahoru, kdežto třeba Německo, Francie atd. jdou do řiti...

Takže nastoupíme někam, se setupující tendencí...

Výhody práce, studia v zahraničí??

Vše to bude opět o penězích a to je to samé co doposud...

Bude se muset vytvořit spousta administrativní síly a to zase sežere kus koláčku ze státního rozpočtu a těch peněz co dostaneme od EU taky moc nebude...

Spousta cizáků si bude moct u nás časem kupovat nemovitosti, pozemky, baráky atd... a proč ne, když už vracíme majetek skopčákům, kteří k němu naprosto podle humáních pravidel přišli a my jsme jim ho kvůli nějakým Benešovým dekretům vzali...

to mě na tom se*e... samozřejme namítnete, proč mám BMW, ale to s tím nemá nic společného!!!

Možná to vše bude mít efekt, až nám bude všem kolem 60ti a naše děti nebo spíš vnoučci usoudí, že jsme se rozhodli správně.

Z ekonomického hlediska NE, z politického hlediska ANO...

Až vypadne Šmidla i s tou partou bukvic, kteří na co šáhli, to zkur*ili, tak se nám taky možná ulehčí, ty jejich reformy jsou bombastické, stejně to akorát ods*rou nemajetní a bohatí si budou opět pískat...

Vzhledem k tomu, že informovanost o tom, kam se dostavit k referendu, se povedla, tak vlastně ani nevím kam mam jít. Myslím trošku matně, že vím kam, tak tam stejně, i dkyž jsem skeptický kvůli dětem řeknu ANO, a když to tam nebude, tak se na to vybodnu.

Otázka ANO nebo NE - každý musí mít svůj názor, i když tak koukám, tak si ho spousta lidí utváří podle médií a to je ŠPATNÉ!!!
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od bpytlik »

Originál zaslal mike.bmw
[B] i dkyž jsem skeptický kvůli dětem řeknu ANO

Kdyz dopadne referendum tak ze lidi nebudou chtit vstoupit,bude se za nejakou dobu hlasovat znova (tusim max. dva roky) a kdyz uz nic jineho,budem mit minimalne lepsi podminky pro vstup.....takze i s ohledem na deti...letos NEEEEE
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Georgis »

Neblbněte a volte ANO. Můžeme být rádi, že nás do EU vůbec vezmou. Děláte jako by jsme byli kdovíjak suveréní stát.
To bpytlik: Jak víš, že budeme mít za 2 roky lepší podmínky pro vstup. Optimisto. Já bych to se Špidlou tak neviděl.:-(
Jakesh
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Jakesh »

To Georgis : Naprosto souhlas :bigok: :gobeer:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Baxon »

Kdo se včera večer díval na TV, tak si musí teda udělat obrázek sám.
Na ČT - debata Špidla vs. lékař, učitelka, student. Prakticky o hovně ČT nezklamala.
Na Nově kokotel - C. Svoboda. Má naučených pár frází, které mele pořád dokola. Docházeli mu dost často argumenty, tak mlel pořád to samí.
Potom Prima. Bylo hezky vidět, jak vláda pěkně o EU mlží. Špidla mlžil, Svoboda dokola ty jeho otřepaný fráze. Nejvíce se mi teda líbil Nečas z ODS, který mluvil docela rozumě. Bylo tam i pár zajímavých telefonátů.
Myslím si, že naše republika leží na dost strategickým místě na to aby o nás Evropa neměla zájem.
Tedy vstoupit do EU budeme mít určitě příležitost i později a možná i za lepších podmínek, poněvadž tyto jsou dost krutý.
Tak teda NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ alespoň teď.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od darmon »

jo jo , udelat to tu ve stylu svycaru, vzhledem k nasi pozici a ze ostatni okolo tam budou, tak zpoplatnit dalnice pro nakladaky, poradne osolit naftu aby stala vic nez benzin a okamzite udelat poradnou dalnicni sit bez oskubani se zidama, a zeme bude za vodou
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Béďa »

Baxon: Porad argumentujes ze pozdeji muzeme mit lepsi podminky pro vstup.. V tu dobu ale muzeme mit uz davno lepsi pozici v EU..
Myslim si ze to vyjde stejne..
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Georgis »

Ha

> Gutten tag fy čechiše švajnhund bande simulante. Jestli ve Freitag oder
Sobota nepšídete k referendu a nezaškrtnete
> Ja, tak k fám ftrhne Wehrmacht tedy vlastě uš Bundeswehr a budete
zase Bőhmen und Mőhren. Potom fám zavšeme Temelín
> und otevšeme Terezín. Nafíc fám znárodníme ten fáš Prastroj, nebo
jak se to menuje a sa trest budete muset trinken ty
> bavorský švajnhund chcanky. No a ktyby fás náchodou napadlo
chlasovat Ja, tak to dopadne úplně stejně, s tim rosdílem,
> še to bude legální. Uš sem si to tam u fás byl tenchle woche
prochlídnout, abych fěděl co dostanu na starost.
> Mám slíbeno místo šíšskécho protektora. Takše Wiedersehen. Můšete mi
napsat na emajl.
Jakesh
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Jakesh »

:lool2: :lool2: :lool2:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Baxon »

Béďo: neargumentuju, že budeme mít později lepší podmínky, ale říkám možná :duno:.
Je mi divný, proč vláda pořád o vstupu do EU mlží a říká polopravdy nebo úplně kecaj.
Jakou budeme mít lepší pozici, když jeden stát bude mít jednoho inspektora? Že by jsme si po nějaký době vymohly dva? To asi ne. Nebo když vstoupíme později, povolí nám jen půlku inspektora? Třebas Kritináře nebo jak se jmenuje ten trpaslík. Taky ne.
Nebo že jsou zápaďáci natěšený až se do nás budou moc vysypat s prachama, tak tomu snad nevěří ani ten největší optimista. Spíš naopak.
Už tady někdo řekl z ekonomickýho hlediska NE a z politickýho ANO.
Na polityky seru a spíš mě zajímá za kolik si koupím žrádlo a kolik bude stát nájem.
Každej na to kouká jinak. Záleží taky dost na informovanosti a s tou to u nás teda pěkně vázne.
No necháme se překvapit. Jinak jsem řekl, že mi to je u :prdel2:. Protože makat musím pořád :)
d.aemon

#37 Příspěvek od d.aemon »

Oni by si naši politici zasloužili NE a k tomu ještě 20% účast, aby se konečně probrali a zjistili, že zametat s lidma, nevěnovat se jim, nebo je přímo ignorovat, lhát jim do očí a pak dělat naprostý opak se prostě nevyplácí. Mlžení o unii je toho zářným příkladem, chlap v kotli to řekl přesně: cítím se manipulovaný mediální kampaní ve které svoje ANO říkají i takoví lidé, kteří ještě před několika měsíci byli rozhodně proti. Stačilo ale takového člověka angažovat do kampaně, zaplatit mu a už je z něj zapřisáhlý prounionista. Takový názor je pak pro mě bezpředmětný. Mě zajímá, co si o tom lidi skutečně myslí, né za co jsou zaplacení aby řekli. A když do mě banda zaplacených umělců a búhvíčeho ještě neustále tlačí, že ANO a jak to bude skvělý, mám sto chutí hlasovat proti. A taky že to udělám.
Češi jsou bohužel národem, co si nechá všechno líbit a v podstatě se nikdy nahlas neozve. A když se neozve, zbývají takové cesty, jako referendum, ke kterému právě z tohoto důvodu přijde málo lidí.
Tomik007
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Tomik007 »

Mi reknete kdy nasi politicky v jakykoli veci nemlzili?????Neznam takovou situaci.
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od bpytlik »

Originál zaslal Georgis
[B]To bpytlik: Jak víš, že budeme mít za 2 roky lepší podmínky pro vstup. Optimisto. Já bych to se Špidlou tak neviděl.:-(

Neverim ze tady Spidla jeste za dva roky bude:)
A vubec vsichni co volili CSSD ted vidi kam az to dotahli a jak plni sve predvolebni nesplnitelne sliby (viz. skolstvi,zdravotnictvi a pod....)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#40 Příspěvek od JFK Čestný člen »

ANO pro EU už jenom proto, že si ta parta buzerantů nahoře nebude moc až tolik vyskakovat a okrádat lidi.

Stejně je ta situace u nás neudržitelná, co se týče cen, žijeme jenom na dluh. Státní rozpočet mínusovej několik let. A třeba všechny silnice aby byly OK, tak by to stálo 950 miliard Kč atd... Takže o levném nájmu a sociálních výhodách by si tady lidi mohli nechat tak jako tak jenom zdát...
Odpovědět