Originál zaslal Jakesh
[B]/ || ()
čiliž
ANO
Je to jediná správná cesta jak napravit těch 40 ZKURVENEJCH let kdy zasraný komouši zničili náš národ !!!
Si asi posledních 13 let spal, nee.
A to se komančů teda vůbec nezastávám.
Ty schopný nebo vychcaný nebo co f tom umí prostě vchodit se měli dobře za komančů. Mají se dobře i teď a budou se mít fajn i do budoucna. A je úplně jedno jestli jsme v EU nebo v :prdel2: nebo jestli nahoře sedí Jirka, Pavel ,Gusta nebo Venca.
Politici u nás si z lidí dělaj akorát dobrej den a mají je těžce na háku.
Originál zaslal darmon
[B] Po vstupu ale cesi nebudou pro anglicany tak aktraktivni, protoze porad najdou dost pakistancu co to samy budou delat za polovic.
A s tím souhlasím. A ta práce tam není žádný lážo plážo. A kdo chce tvrdou měnu musí tvrdě makat, ale to už ty blbečkové do těch brožurek (pro ty hloupější a zaslepený) nenapíšou. Ty prachy tady vydělám taky a nebudu dřít jako mezek a dělat nějakýmu anglánovi nebo skopčákovi pitomce.
Teď mě odírá stát. Po vstupu mě bude odírát stát a ještě se k tomu přidá unie. Nevěřim na sladký keci, věřim tomu co vidím a nikdo mi nic za darmo nedá. Na tyhle pohádky jsem už trochu velkej.
Je mi to teda docela u prdele a jestli nebudu na koupálku nebo jezdit na motorce nebo dělat něco co mě uspokojuje a půjdu volit, tak teda NE!