Originál zaslal RuDoSh [B]blbost........uz te vidim kdyz pojedes po dalnici 195 ze se zaradis za auto co jede 190...... a tech pek kilometru za kterych bude o hodinu dal je celkem dost.....tak proc by se mel srat....zas otazka je kdy a jak predjizdi a to je vec druha
Blbost na druhou. Přečti si pořádně, co jsem napsal. Já nepojedu za někým, kdo jede pomaleji, než chci já, ale nebudu ho předjíždět, když tím budu blokovat auta za sebou. A bavíme v kontextu tiráku, kterej předjíždí rozdílem 3 km/h a má 20 metrů. Kapišto??
Originál zaslal d.aemon [B]Blbost na druhou. Přečti si pořádně, co jsem napsal. Já nepojedu za někým, kdo jede pomaleji, než chci já, ale nebudu ho předjíždět, když tím budu blokovat auta za sebou. A bavíme v kontextu tiráku, kterej předjíždí rozdílem 3 km/h a má 20 metrů. Kapišto??
tem autum za tebou se hovno stane kdyz na par sekund zpomali, kdezto ten kamionak ma sanci k predjeti treba jednou za dvacet tricet kilaku, coz kdyz se sere za nakou lianou ktera kazdej kopec leze 40kmh je k posrani
Originál zaslal darmon [B]tem autum za tebou se hovno stane kdyz na par sekund zpomali, kdezto ten kamionak ma sanci k predjeti treba jednou za dvacet tricet kilaku, coz kdyz se sere za nakou lianou ktera kazdej kopec leze 40kmh je k posrani
To že zdržují. Já neříkám, že za to můžou, ani že to všichni dělaj schválně, ale občas se jim podaří "vychytávka", že bych je smetl ze silnice Prostě je nesnáším.
:dunno: Proč? Co má komunita společnýho s tím, jak jezdí na silnici? Já jim tu komunitu přeju, nám je v klubu taky fajn. Ale když je potkám na silnici nebo dálnici, tak jsem nasranej, to je všechno. Nemám je rád, no.
proste sobce.. az je potkas, mysli na to jak chudaci musej spechat, riskovat a casto nespat 30 hodin vkuse! Jen proto aby dojeli domu za svymi milovanymi zenami a ratolestmi..
Originál zaslal darmon [B] kdyz jedou rychlejc tak na volnobeh, pak se z toho daj vytlacit dobry cisla
jsem mel dojem ze kamion NESMI vyradit, kvuli brzdeni ...
pokud se mejlim omluva, pokud ne tak ten kdo to dela je nezodpovednej kokot k ostatnim na silnici...