Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
TEST letních pneumatik
neser bedo
:D:bigok:
jo uz to tu jednou je, ale kdyz to chci ukazat k aktualnimu prispevku tak to muzu dat snad jeste jednou ne?
mno a, jesli myslis z nazvu "c.wmv" z toho neee, ale myslim z toho titulku "da se i za minutku" kterazto vztahujic se k "To udelas gumy za sezonu? "
okaj? :bigok::bigok::bigok::bigok:

jo uz to tu jednou je, ale kdyz to chci ukazat k aktualnimu prispevku tak to muzu dat snad jeste jednou ne?

mno a, jesli myslis z nazvu "c.wmv" z toho neee, ale myslim z toho titulku "da se i za minutku" kterazto vztahujic se k "To udelas gumy za sezonu? "
okaj? :bigok::bigok::bigok::bigok:
Ne prdel si nedělám já je měl taky,chtěl sem je zkusit byly docela v poho,zkoušel jsem na nich i maximálku a nemám jedinou výtku akorát jsem na nich najezdil směšných 8000 km!Originál zaslal Fil
To si ze mě děláš prdel že?(eště sem neviděl protektory ktery by byly do 240km/h(ale možná že sou, nevim, jen sem je neviděl) A prdel si dělej z plasteliny a ne ze mě:prdel:
Ha, ha,.......teda doufam že to neni pravda! :zmateny:
A? tak či onak měnit je nebudu (,ale najednou jde projet zatáčku o dost rychlej a uplně v pohodě (ale černy čáry za mnou,:oboci: , asi ty gumy dostávaj záhul........)
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Miketak
Ne prdel si nedělám já je měl taky,chtěl sem je zkusit byly docela v poho,zkoušel jsem na nich i maximálku a nemám jedinou výtku akorát jsem na nich najezdil směšných 8000 km!Jo a taky na vyvažování, půl kila závaží na kolo:huh:
sem fakt čuměl!
Tý jo, tos mě teda solidně zarazil!!!:bang2: :paranoia:
Koupil sem je i s kolama (je na 2 kolech trocha víc závaží, ale 1/2kg to není.Navíc sem musel 2 pneu prohodit, páč předchozí majitel jezdil s jednostranejma pneumatikou naopak(hospodskej.....co dodat..:kladivko: ). Ty vole, nemám slov........................protektory?!?!......................(jako sou v pohodě,........ale...............:paranoia: :paranoia: :paranoia: :paranoia:

No a voootooommm to je:DOriginál zaslal Fil
Tý jo, tos mě teda solidně zarazil!!!:bang2: :paranoia:
Koupil sem je i s kolama (je na 2 kolech trocha víc závaží, ale 1/2kg to není.Navíc sem musel 2 pneu prohodit, páč předchozí majitel jezdil s jednostranejma pneumatikou naopak(hospodskej.....co dodat..:kladivko: ). Ty vole, nemám slov........................protektory?!?!......................(jako sou v pohodě,........ale...............:paranoia: :paranoia: :paranoia: :paranoia:.......................Dojčlanďáci jedni......SUNTIC , .....tak .........
Originál zaslal Lukas H.
To najezdis 100tis za rok ne?Jen tak, nekomu vydrzi novy gumy 3 roky...
![]()
Najezdim tak 40-50k za rok....Ja proste nevim,holt nevydrzi...A neni to ze bych porad gumoval a odchazel mi jenom zadek...Kdyz menim zadek tak na predku mam jeste tak 3mm,tak hodim na zadek nejake s 60% vzorkem a dojedu vsecky 4......
Originál zaslal bpytlik
No me se ty micheliny libily asi takhle: Na suchu uplne bozi,drzelo to jak pribite, i kdyz piskalo...Na mokru ale uplne na picu a jestli je 15-12k na gumu malo,tak se teda rychle sjizdi![]()
15tis jsem najel na GoodYearech F1 ktery meli tak 65 procent vzorku a to jsem na jich i dost kravil...
N54 PWR