Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
TEST letních pneumatik
V aktuálním čísle časopisu Autocar je test letních pneumatik.
Pokud jde o širší pneumatiky, jež připadají nejvíce na naše "báwa" v úvahu, soupeřily 3 druhy: Pirelli, Continental a Michelin.
K mému zklamání nevyhrál Michelin (mám je čerstvě obuté), ale Pirelli, jež se dle testu ukazuje jako naprosto excelentní pneumatika s největší přilnavostí v zatáčkách a i v jízdě + brzdění na mokru.
Škoda že tam nebyly například i Bridgestony, ty jsem měl na předchozích autech a jejich SP-03 byly naprosto supr.
Co vy na to?
Pokud jde o širší pneumatiky, jež připadají nejvíce na naše "báwa" v úvahu, soupeřily 3 druhy: Pirelli, Continental a Michelin.
K mému zklamání nevyhrál Michelin (mám je čerstvě obuté), ale Pirelli, jež se dle testu ukazuje jako naprosto excelentní pneumatika s největší přilnavostí v zatáčkách a i v jízdě + brzdění na mokru.
Škoda že tam nebyly například i Bridgestony, ty jsem měl na předchozích autech a jejich SP-03 byly naprosto supr.
Co vy na to?
Originál zaslal lubosh
kdyz nejsou prachy, tak jsou celkem v poho i vysokorychlostni protektory (suntic). Mam je uz druhy rok a sada 215/45/17 me stala 8k.
![]()
Jseš zdravej???:) Blááááázeeen!!! Protektory a na Báááwo:ble: :ble: :ble: Jsem si nedávno koupil kola a dvě byla obutá značkovejma gumama...Museli jít stejně dolů, protože už byly KO... A k mému překvapení mi po sundání těch gum bylo zděleno, že to jsou protektory. Z jednoho kola sundali 420 gramů závaží a z druhého 350 gramů!!! Docela jsem čuměl jak vrata! Prej s protektorem jet víc jak 120 km/hod je o zabití... Každej normální pneuservis ti protektor narve maximálně do prdele:):bigok:

- TT
- Klubové ID: 124
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Klakson
názory se liší:P

-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
No ja z finančních důvodů pořídil zimní protektory 195/65 R15 H (do 210 km/h) co měli v baumaxu.
Kus mě vyšel na 1250,-
jsou to nějaky Italský a dost jsou i po světě - chtěl jsem vědět co je to zač.
Vybíral jsem si stejnou vnitřní kostru (aspoň podle pohledu)
Jsem s nima spokojenej - samozřejmě horší vlastnosti to má, ale není to tak hrozný.
Najel jsem na nich už cca 5000 km
Ovšem letní pouze origoš - ty už mám v garáží a čekaj na nahození
Kus mě vyšel na 1250,-
jsou to nějaky Italský a dost jsou i po světě - chtěl jsem vědět co je to zač.
Vybíral jsem si stejnou vnitřní kostru (aspoň podle pohledu)
Jsem s nima spokojenej - samozřejmě horší vlastnosti to má, ale není to tak hrozný.
Najel jsem na nich už cca 5000 km
Ovšem letní pouze origoš - ty už mám v garáží a čekaj na nahození