Originál zaslal lubosh ty zimaky jsi mel koupit v OBNOVE 195/65/15 za 900. Mam je druhou zimu a furt jsou fklidu. Na zimu to staci
:bigok: OBNOVU jsem používal už na E30 na zimu a první co jsem koupil na E36 byla sada novejch zimních protektorů. Naprosto perfektní celoprotektory. 190km/h na nich není žadnej problém. To je jasný, že ti v pneuservisu chtěj vnutit nový pneu za co největší vejvar pro ně. Dneska jsou ty protektory už o něčem uplně jiným než před pěti lety. Nějakou vojetou sra-ku, která je tvrdá jak sobolí hov.. bych tam nedal, na zimu to stojí za .... Na novej protektor se to nečape. Te? už scháním protektory i na léto. Šetří to prachy i přírodu a vlastnosti jsou oproti starým sračkám super.
Ojety pneu nejsou tvrdy, nybrz mekky co se tyce kostry....pokud myslis smes...mno, nejsou delany na 3 mesice,takze jestli neni stara 5 let tak myslim ze ok....
kazdymu co jeho jest....osobne si myslim,ze protektor na zimu pokud je novej a alespon se tvari, ze bude mit grip,tak joo /za predpokladu,ze nejezdis vic jak 160 a nalozenej/...
na letni nikdy! jeta kvalitni pneu bude vzdycky uplne jinde....
Originál zaslal Hanz Ojety pneu nejsou tvrdy, nybrz mekky co se tyce kostry....pokud myslis smes...mno, nejsou delany na 3 mesice,takze jestli neni stara 5 let tak myslim ze ok....
kazdymu co jeho jest....osobne si myslim,ze protektor na zimu pokud je novej a alespon se tvari, ze bude mit grip,tak joo /za predpokladu,ze nejezdis vic jak 160 a nalozenej/...
na letni nikdy! jeta kvalitni pneu bude vzdycky uplne jinde....
Samo, že jsem myslel směs, na sněhu je to totální rozdíl. Na starý zimní pneu i se super vzorkem jsem se nečapal. S protektorem na stejným místě, za stejných podmínek, bezproblémovej rozjezd. Jinak nad těch 160km/h je to i s naložením bez problémů ( 3 osoby + plnej kufr ). K. Vary - Praha ve všední den za 55min. S letním protektorem nemám vůbec žádný zkušenosti, ale jdu do toho.
Originál zaslal Fil Protektory :ugh: hmmmm tak nevim no, ale když myslíte.
(Jen tak mimochodem mám na těch 215/40/17 Suntic 85V tzn. V je to do 240km/h? nebo se pletu?
Ja Ti to nevytykam, kazdy na Bawca nema a na jeho provoz, ale kdyz uz na koupi nekde penize sezenes, tak Ti treba nemusi moc zbyva na udrzbu, proto se clovek snazi do toho auta davat co nejmin penez...
Na protektory bych raděj zapomněl, nikdy nevíš co je to za kostry na který je to naflastrovaný. Každá kostra vod jinýho výrobce a pod. A pokud dáš svoje, tak se ti stejně vrátěj uplně jiný. Raděj jetý než tohle.
Jojo ja loni koupil 4x michelin pilot sport 235/45/17 jeste s tema barevnyma pruhama za 12k....Takhle kdyby se povedlo kazdy rok,tak super...Letos mam ty minervy 2x80%,2x tak 60%,stejny rozmer za 4k vsecky 4
Originál zaslal Fil Protektory :ugh: hmmmm tak nevim no, ale když myslíte.
(Jen tak mimochodem mám na těch 215/40/17 Suntic 85V tzn. V je to do 240km/h? nebo se pletu?
To si ze mě děláš prdel že?(eště sem neviděl protektory ktery by byly do 240km/h(ale možná že sou, nevim, jen sem je neviděl) A prdel si dělej z plasteliny a ne ze mě:prdel:
Ha, ha,.......teda doufam že to neni pravda! :zmateny:
A? tak či onak měnit je nebudu (,ale najednou jde projet zatáčku o dost rychlej a uplně v pohodě (ale černy čáry za mnou,:oboci: , asi ty gumy dostávaj záhul........)
Originál zaslal bpytlik Jojo ja loni koupil 4x michelin pilot sport 235/45/17 jeste s tema barevnyma pruhama za 12k....Takhle kdyby se povedlo kazdy rok,tak super...Letos mam ty minervy 2x80%,2x tak 60%,stejny rozmer za 4k vsecky 4