Originál zaslal volvox vidím že vám budu muset poradit protože tohle náhodou vím a už se mi to jednou podařilo, potřebuješ ale speciální pomůcky a výbavu - německý auto (já sem použil trabi combi dentakryl), něco těžkýho na prdel (např. přetížený vozejk)
Sakra prace, tohle mi pripomnelo moji dobu jeste pred BMW, dyz jsem mel scorpio coswortha, v lounech u alberta mne nechala ve stychu benzinova pumpa, uz sem to nenakop. Rano moudrejsi vecera tak sem zacal shanet auto s kouli, jediny k dispozici byla filcka 1.3 nastesti dlouha (no jestli tech 50kg navic hralo roli ) takze filcka, pro jistotu jsem narval plnou nadrz a tim zvysil hmotnost o cca 40kilo takze mohla mit takovejch mozna i 800 -900 za tim 600kg velkej paletak (malej nemeli a na tom cca 1500kg skopek samo prisel prvni kopec, rychlost prerostla 50 a houpani zacalo, lidi v protismeru sileli ti za nama taky. Nastesti to ridila moje stara a ne ja, pac ja bych to vylozil do prikopu.
Originál zaslal bpytlik Jojo to s tou e36 na poklicich byla fakt hruza.....Kazdopadne nechapu proc jeden jezdi v Ecku medaku a druhy enom v trojce, kdyz tomu Ecku odpovida petka...
Originál zaslal JFK Dobře, jinak: proč tě to štve?:bigok: Proč zrovna tebe a proč zrovna tohle???:):D
No asi to nebudume resit... napsal jsem to proste jen jako ze by to vypadalo lip, kdyby se najednoul neobjevila "polepena" E36 vzdalene pripominajici E46 (mozna svetly a rozflakali primo E46 original
Originál zaslal adam No asi to nebudume resit... napsal jsem to proste jen jako ze by to vypadalo lip, kdyby se najednoul neobjevila "polepena" E36 vzdalene pripominajici E46 (mozna svetly a rozflakali primo E46 original
jinak M3 forever :gobeer:
No vidíš, a tady všichni brečej, že tam rušej E36-ky:) A natož E46-ky:), to by teprve řvali:):D