Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Otočení o 180 stupňů za jízdy - jak na to?

koupils M3 a mas roupy? :mhehe:
mno jedes zpet, votocis volantem, spojka, jednicka, plnej plyn, auto mas v 90stupnich - volant na druhou stranu, nez se dotoci hrabes zadkem, dotaci se do 180 a jedes

ale v realu? ..... tezko rict

jinak je to tam strihly, protoze tahle sranda nejde delat ze smeru : dopredu, otocka dozadu
jde delat jenom ze smeru : zpatecka, otocka dopredu
alespon co jsem mel zatim moznost videt
nicmene v realu? nevim ;D
vidím že vám budu muset poradit protože tohle náhodou vím a už se mi to jednou podařilo, potřebuješ ale speciální pomůcky a výbavu - německý auto (já sem použil trabi combi dentakryl), něco těžkýho na prdel (např. přetížený vozejk) - musí to bejt těžší než auto s šoférem a spolujezdcem jinak ten efekt není co by moh bejt - doporučuju naložit částí rozebranýho vyřazenýho dobytčáku (tatík potřeboval zbastlit zahradní domeček) - a to tak aby těžiště nákladu bylo v úrovni střechy tažného vozidla, nějaký voblečení na kterým zas až tak moc nezáleží, ten spolujezdec musí bejt asi stejně těžkej jako šofér (nebudu zabředávat do technickejch fines - řadě z vás by se to stejně špatně vysvětlovalo, stačí když pochopíte, že se jedná o delikátní úlohu z oblasti aplikované teorie dynamiky nestabilních rovnovážných systémů), dále pořádnou rovinu na rozjezd (já měl k dispozici asi jeden a půl kiláku - někomu se to možná zdá na tenhle samohyb málo, ale věřte mi, bohatě to stačí) no a ti méně srdnatí mohou před jízdou požít něco truňku (pokud by spolujezdec, který mimochodem nesmí ani v nejmenším tušit co hodláte provádět, pojal nějaké podezření, vysvětlete mu, že vám to pomáhá lépe zaostřit zrak), jakmile tedy rozjedete soustavu snažte se udržet přímý směr pokud možno co nejdéle, plynový pedál nesmí opustit podlahu - nedoporučuju zapínat bezpečnostní pásy - v opačném případě se ochudíte se o spoustu neopakovatelných zážitků, v určitém okamžiku začnou působit síly popsané ve výše zmíněné speciální oblasti fyziky - nezasvěcenýmu se to špatně vysvětluje ale je to jakýsi nedefinovatelný pocit, že vozidlo ztrácí na zadní nápravě kontakt s povrchem vozovky - projevuje se to jakýmsi vlnivým pohybem vaší a spolujezdcovy prdele, vnímavější a citlivější jednici tvrdí, že mají dojem jakéhosi de ja vu z dětství, snad jízda vláčkem na karuselovém kolotoči, do toho vůně doutnající bramborové natě, vzdálený křik divokých hus táhnoucích šedivou podzimní oblohou, obraz dědečkovy dobrácké svraštělé tváře s vyhaslou dýmkou visící v koutku úst, někteří dokonce blábolí cosi o dlouhém tunelu s oslnivým světlem na konci, nevím, každý to vnímá jinak a nakonec uvidíte sami, každopádně v tomto okamžiku je nepřípustné vyvíjet jakoukoliv aktivitu, by? by vám pud sebezáchovy velel jinak, je nutné vyčkat až do doby kdy pocítíte zřetelné rozkolébání tažného i taženého vozidla ze strany na stranu, a v okamžiku kdy cítíte, že vládu nad vozidlem zcela a úplně přebral tažený objekt ZABRZDĚTE ! - intenzivně a vší silou, třeba oběma nohama dupněte na brzdový pedál a kdyby se nebesa otvírala - nepovolujte (zapomněl jsem se v úvodu zmínit o způsobu uložení nákladu - zásadně nic napevno nepřivazovat, všechno ložit volně, dřevěný desky musej bejt delší než ložná plocha vozejku a aby to nespadlo hned po rozjezdu lehce zajistit gumicukem - ale s citem!) - vo 180 stupňů ??? - amatéři !!! - já dokázal to auto votočit nejenom v horizontální a vertikální rovině ale bohužel není v terminologii deskriptivní geometrie tolik výrazů a pojmenování abych vám alespoň vzdáleně přiblížil kolik myšlených rovin a ploch jsem během těch několika vteřin protnul, v těch okamžicích jsem byl středem kosmu, nebylo nic než já, kolem vír hmoty, všechno mimo čas a prostor, jenom čirá myšlenka, esence ducha, materializovaný id, vůkol satelity klik, polstrování, zrcátek, smetí z popelníku, tátovy farmářky s velmi zřetelným vzorkem na podrážce, holčička s červeným míčem stojící na chodníku, ohromné zhoupnutí na obřím ruském kole a pak neuvěřitelné ticho zvané TICHO, normálně jsem slyšel jak kolem pochodují mravenci a něco si zpívají, zpoza stébel trávy je stydlivě pozorovaly takové ty červené kravičky co se zjara spojujou zadkama jak malé vláčky a mávaly na ně žlutými kapesníčky a blbě se chichotaly............, tak asi nějak takhle, netvrdím, že budete mít všichni stejný zážitky, ale ručím vám za to, že nezapomenete
No když jsem viděl ten odstavec, tak jsem si řek že zase někdo chytil Dafův syndrom, ale po přečtení musím uznat že tento zážitek skutečně stojí za zveřejnění. Možná bys to měl poslat tvůrcům kobry11 a? to zařadí do scénaře. No a Simír by mohl na vršku té hromady bojovat s zlosynem a po zahájení té multirotace proskočit k Tomovi do auta střešním oknem. Načež by zlosyn bídně zhynul pod hromadou prken. Opona, potlesk. A oba borci odjíždějí v BMW do zapadajícího slunce.
-
- Kontaktovat uživatele:
:super: dokonala esej ;D
o 360 bez vetsich problemu
mame klub "360 za provozu" 
:super:
dokonale
Originál zaslal bpytlik
[b] Jinak kdyz jedes dopredu,tak se da udelat otocka....o 360 urcite
o 360 bez vetsich problemu

Milo
[b]Možná bys to měl poslat tvůrcům kobry11 a? to zařadí do scénaře. No a Simír by mohl na vršku té hromady bojovat s zlosynem a po zahájení té multirotace proskočit k Tomovi do auta střešním oknem. Načež by zlosyn bídně zhynul pod hromadou prken. Opona, potlesk. A oba borci odjíždějí v BMW do zapadajícího slunce.
:super:

Originál zaslal Lukáš
[B]Akorát dělaj z lidí kretény, když se pozotrně podíváte tak při většině "demolovacích" scén E46 ku zaměnují za E36 ku a jednou to dovedli do takovy dokonalosti, že stříhali e46 na elektronech s e36 na plecháčích s poklicema(ty zákl z 1.:fuckoff:
To jak meni ty auta me taky stve, ale co nadelas... :fight:
Originál zaslal bpytlik
[B]Jojo to s tou e36 na poklicich byla fakt hruza.....Kazdopadne nechapu proc jeden jezdi v Ecku medaku a druhy enom v trojce, kdyz tomu Ecku odpovida petka...
No, mě by zajímalo, proč náš soused jezdí ve fábii a ne v oktávce.

Originál zaslal volvox
[B] projevuje se to jakýmsi vlnivým pohybem vaší a spolujezdcovy prdele, vnímavější a citlivější jednici tvrdí, že mají dojem jakéhosi de ja vu z dětství, snad jízda vláčkem na karuselovém kolotoči, do toho vůně doutnající bramborové natě, vzdálený křik divokých hus táhnoucích šedivou podzimní oblohou, obraz dědečkovy dobrácké svraštělé tváře s vyhaslou dýmkou visící v koutku úst, někteří dokonce blábolí cosi o dlouhém tunelu s oslnivým světlem na konci, nevím,
Naprosto dokonalé, zaslzel jsem smíchy klávesnici !!!
:lol2: :lool: