Originál zaslal lukas vono to nehoupe ani na tech co tam mam ted ale dve kila riskovat s kazdym jinym to asi ne.
tak to vypada ze karu vytahnu tak na jaro, kdyz vyjde prave slunicko...
a pak, jestli jeste porad budes chtit tak te muzu slezt totiz svezt
Až na jaro???? Hmmm no jo tak to si budu teda muset ale počkat! Ovšem kdo počká, ten se dočká že ano?!
Nechám to na Tobě ale ráda bych se svezla v Tvém bafu...:bigok: ale... jen ve vší počestnosti
Originál zaslal mcfil Koukám sluníčko už zase vystrčilo svoje puritánský růžky. Nejsme žádný hovada. Jsme mladý, krásný, inteligentni a máme Báwa.:angel3:
Jááááááááá???????????:) Ale ne, nejsem puritánka, neříkám že se mě to nelíbí či to nemám ráda ale jen se svým přítelem a ne ... a proč se dívat na takovéto čuňačinky když máte své přítelkyně no ne??? :bigok:
Ne je to jen a jen Vaše věc a já vám to neberu a neříkám že jste zvířata a hovada a ... buh ví co ještě, jen jsem Vás chtěla trošku zkrotit...
Vím že jste mladí, krásní, inteligentní a každý Vás musí mít rád a jestli ne.... a jak říkáš máme Báwa :bigok: :bigok: :bigok:
Originál zaslal Kriznik ...vis co... nekdo ma a nekdo nema
seks se musi bez toho to prece nejde
zeyo slůůůňadlo (vylez je tu kosa)
Já taky netvrdím, že seks nemám ráda a že bez něj to jde...
takže kuřátko, já se snažím vylézt ale když ten mráz je silnější než já... hodl jsem jen ženská!
tak ráda bych už konečně vystrčila ty své paprky a zahřála Vás všechny, otevřeli bychom všechny okna... střechy... a jeli pěkně někam vyrazit na pařbu!!! Vauuuuuuuuuuuu já chcuuuuuuuuuu
Jojo Sluníčko ale těch teplejších paprsků by to chtělo více..Todle je krutý..Včera jsem se kuli zime málem vysekal když sem si hral s nastavováním topení v bawu..