Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
yo!
vazeni panove, damove
dovolte abych se vam predstavil.
jmenuji se lukas su od zlina a je mi 27 let.
su tady novej a rad bych vas timhle pozdravit a snazil se zaradit DO KOMUNITY E36.
mam tedka pro mne novyho 328i cabrio oplacanyho nakejma tuningama. je to strasnej kybl, musim ho poradne zabydlet a potom to snad bude lepsi.
mam s nim furt potize a doufam ze na ne najdu tady odpovede.
taky rad kdyz vim poradim...
TOZ TEDY SERVUS OGARI!
:ovecka:
dovolte abych se vam predstavil.
jmenuji se lukas su od zlina a je mi 27 let.
su tady novej a rad bych vas timhle pozdravit a snazil se zaradit DO KOMUNITY E36.
mam tedka pro mne novyho 328i cabrio oplacanyho nakejma tuningama. je to strasnej kybl, musim ho poradne zabydlet a potom to snad bude lepsi.
mam s nim furt potize a doufam ze na ne najdu tady odpovede.
taky rad kdyz vim poradim...
TOZ TEDY SERVUS OGARI!
:ovecka:
- Přílohy
-
- muj.jpg (49.59 KiB) Zobrazeno 3756 x
-
- muj.jpg (49.59 KiB) Zobrazeno 3756 x
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Lukas, vítám tě do do klubu :klub: , myslím že s tímdle krasavcem co si poslal na obrázku určitě problémy se zařadit do komunity E36 mít nebudeš..Je to opravdu pěkná mašinka a já věřím že ty problémy který máš rychle odstraníš..Opravdu pěknej Bawor..Hlavně dávej bacha at ho někde nerostřelíš..Jinak hodně štastných kilometrů a pokud pojedeš někdy s náma na sraz rad ti to pochválím osobně..Zatím ahoj..:huuu:
panove, v zime s tou strechou/ no hardtop/ a na kolach co tam mam- no chance 
vepredu 245 vzadu 275/40 17", uz ted se klouzu jak na klouzacce
jsem rad ze se vam libi, mne vlastne taky.
mam s tim jen blbej zazitek ze predoslej majitel mi tam nechal rozdilny tlumice a tecouci silentblok a podobne darecky...hlavne hezky stocenej tachometr
smula smula
srazy beru, alespon provetram kone:gobeer:
vepredu 245 vzadu 275/40 17", uz ted se klouzu jak na klouzacce
jsem rad ze se vam libi, mne vlastne taky.
mam s tim jen blbej zazitek ze predoslej majitel mi tam nechal rozdilny tlumice a tecouci silentblok a podobne darecky...hlavne hezky stocenej tachometr
smula smula
srazy beru, alespon provetram kone:gobeer: