Zdar, vobjevilo se mi na palubce tohle krom obvyklejch oilservice. To tim ta kara mysli? Ze bych mel zajet do nejblisiho autorizovanyho bmw servisu a vysypat tam na stul hromadu vaty, nebo co? Resil ste to nekdo?
Mno muzes to skrecovat resetem a bude pokoj,ale ta hlaska tam neni sama od sebe,treba u me to napsalo,kdyz se odporoucela lambda a u znamyho vaha vzduchu(zacal kolisat volnobeh a spotreba,skoro jako u lambdy,jen horsi),tak zkus elektrikare s diagnostikou na bawo nebo servis origo
Originál zaslal Hanz [B]Mno muzes to skrecovat resetem a bude pokoj,ale ta hlaska tam neni sama od sebe,treba u me to napsalo,kdyz se odporoucela lambda a u znamyho vaha vzduchu(zacal kolisat volnobeh a spotreba,skoro jako u lambdy,jen horsi),tak zkus elektrikare s diagnostikou na bawo nebo servis origo
Myslím, že né. Inspection se objevuje tak jednou za 60.000 kilometrů (možná jinak, to nevím jistě) a znamená to jen, že máš nechat auto kromě výměny oleje taky prohlídnout a zkontrolovat. Nic víc. Na hlášení chyb je palubní kompl.
d.aemont: myslim ze mas pravdu .. zacinal sem pomalu plasit a spekulovat coze by to mohlo bejt. Pak me ale par znamejch uklidnilo s tim ze sem trubka. ....a tvuj udaj sedi. Mam najeto 118000. diky
jfk: ja jo .. sedi mi to s nemeckou servisni knizkou Nepocitam, ze by nejakej nemec co si to auto porizoval a moc s nim nejezdil tajne planoval vlastni bouracku ( i kdyz lehkou) a mnul si ruce ze nekoho v cechach zmate ohledne svejch najetejch kilometru. Pocitam ze to bude dynamicky, stejne jako u vymeny oleje ... teda spis s ohledem na spotrebovany palivo nez pocet km
Inspekce se rozvěcí i po čase nejen po kilometrch. Měla by svítít po trojí výměně oleje a nebo po roce. Jinak když bude na E36 svítit, tak můžeš jezdit dál a nic to neudělá. Mě to svítilo všěchno a podle informací z BMW servisu jsem mohl jezdit dál. Tam ti to odblokujou jen když si u nich něco necháš udělat.
Jinak se to odblokuje jako OILSERVICE jen je asi jiný čas propojení.