Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

inspection

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Zdar, vobjevilo se mi na palubce tohle krom obvyklejch oilservice. To tim ta kara mysli? :-) Ze bych mel zajet do nejblisiho autorizovanyho bmw servisu a vysypat tam na stul hromadu vaty, nebo co? Resil ste to nekdo?
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Mno muzes to skrecovat resetem a bude pokoj,ale ta hlaska tam neni sama od sebe,treba u me to napsalo,kdyz se odporoucela lambda a u znamyho vaha vzduchu(zacal kolisat volnobeh a spotreba,skoro jako u lambdy,jen horsi),tak zkus elektrikare s diagnostikou na bawo nebo servis origo
“Ability is what you're capable of doing.”
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Hanz .. aha. Tak to necham asi zkontrolovat..dik.
d.aemon

#4 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Hanz
[B]Mno muzes to skrecovat resetem a bude pokoj,ale ta hlaska tam neni sama od sebe,treba u me to napsalo,kdyz se odporoucela lambda a u znamyho vaha vzduchu(zacal kolisat volnobeh a spotreba,skoro jako u lambdy,jen horsi),tak zkus elektrikare s diagnostikou na bawo nebo servis origo

Myslím, že né. Inspection se objevuje tak jednou za 60.000 kilometrů (možná jinak, to nevím jistě) a znamená to jen, že máš nechat auto kromě výměny oleje taky prohlídnout a zkontrolovat. Nic víc. Na hlášení chyb je palubní kompl.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

d.aemont: myslim ze mas pravdu .. zacinal sem pomalu plasit a spekulovat coze by to mohlo bejt. :-) Pak me ale par znamejch uklidnilo s tim ze sem trubka. :-) ....a tvuj udaj sedi. Mam najeto 118000. diky
JFK Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od JFK Čestný člen »

nekde jsem cetl ze po 50.000 km se ukaze inspection
to lopolo: a tech udavanejch 118.000 km je ok? ja bych tomu moc neveril:)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

jfk: ja jo .. sedi mi to s nemeckou servisni knizkou :-) Nepocitam, ze by nejakej nemec co si to auto porizoval a moc s nim nejezdil tajne planoval vlastni bouracku ( i kdyz lehkou) a mnul si ruce ze nekoho v cechach zmate ohledne svejch najetejch kilometru. Pocitam ze to bude dynamicky, stejne jako u vymeny oleje ... teda spis s ohledem na spotrebovany palivo nez pocet km :-)
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Shrek »

Oil service i inspection se měří podle množství spotřebovaného paliva. Nevím jaký je poměr oil service/inspection.
TT
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od TT »

Já slyšel , že se to rozsvítí po každejch 50 tis. km, jakože taková ta celková kontrola vozu:oboci:
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Bureš Člen Klubu
Člen Klubu

#10 Příspěvek od Bureš Člen Klubu »

Inspekce se rozvěcí i po čase nejen po kilometrch. Měla by svítít po trojí výměně oleje a nebo po roce. Jinak když bude na E36 svítit, tak můžeš jezdit dál a nic to neudělá. Mě to svítilo všěchno a podle informací z BMW servisu jsem mohl jezdit dál. Tam ti to odblokujou jen když si u nich něco necháš udělat.
Jinak se to odblokuje jako OILSERVICE jen je asi jiný čas propojení.
mcfil

#11 Příspěvek od mcfil »

Přesně tak. Jak se mi to objevilo tak jsem nechal projet komplet auto i na diagnostice a pak se to odbloklo a alles gute.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

okej, dik vsem .. necham to resetnout s vymenou voleje
Odpovědět