Zdravím vás, mám e38 r.v. 97. Problém je že mám vybitou baterii a nemohu se žádným způsobem dostat do vozu. Vždy když jsem potřeboval dobít baterii tak jsem přes dálku otevřel víko kufru a vyndal baterku, když jsem baterii vracel, tak jsem kufr odemknul servisním klíčem. Ale servisní klíč v tuto chvíli kufr neodemkne, baterie je sice připojená ale vybitá. Všechny zámky je možné otevřít pouze přes DO a nebo klíčemi pokud je nabitá baterka, takže jsou odemykatelné pouze elektronicky.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Na videu má akorát vybité baterie v DO ale zapojenou baterku, takhle bych se normálně do kufru taky dostal. Kapotu bohužel nijak neotevřu, takže se pokusím dostat pod auto a připojit ten startér, pak se uvidí co bude dál. Každopádně díky za rady.
Když jsem měl e39 tak jsem se do kufru dostal vždycky, o otevírání s vytaženou klikou slyším prvně, takže díky za tip, zítra se dostanu k autu tak to hnedka vyzkouším a dám vědět jak to dopadlo.
Nechapem. Mam ten isty rok, mam vybitu baterku a normalne otvorim klucom kufor aj dvere - proste sa to neotvara elektricky, ale mechanicky ... Nech mi nikto netvrdi, ze soudruzi z NDR vymysleli, ze bez baterky sa nedostanes do auta ...
Mám to stejně. Pokud v autě neni proud prostě to mechanicky odemknout nejde. Taky je mi to divný kde je zakopanej pes ale nejde to. Takže když se mi tohle náhodou stane lezu pod auto, plus na starter, minus na almaru od převodovky a pak dálkou odemknout.
to zalezi jen na tom, zda mas auto zamkle normalne nebo "double lock" kdy to neotevres ani zevnitr, uz od e34/e32 je u dveri spolujezdce na to mechanicka pojitka kdy s klicem a polozvedlou klikou odjistis i tento problem a dostanes se do auta ... kufr jde otevrit vzdy
T613 píše:to zalezi jen na tom, zda mas auto zamkle normalne nebo "double lock" kdy to neotevres ani zevnitr, uz od e34/e32 je u dveri spolujezdce na to mechanicka pojitka kdy s klicem a polozvedlou klikou odjistis i tento problem a dostanes se do auta ... kufr jde otevrit vzdy
Na kufru mám zámek jiný z důvodů poškození, takže tamtudy se nedostanu. S tou fintou u spolujezdce to schávlně vyzkouším.
Já jsem už taky nadaval, že polezu pod auto a kdo ví, co ještě, ale pak jsem zatlačil vetší silou a šlo to. Jen davej pozor při zapojení nové baterky...ptž se auto odpojilo a otevřelo mechanicky, tak si auto může myslet, že je otevřeno nasilím nebo nebo jak to spravně říct a když ho pak zamkneš centrálem, tak může bezdůvodně občas spustit alarm.. Mě se to stavá a ted to pravě řeším..