Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 730d - nestartuje, nejede
Poradí někdo? Auto chcípalo,pak chcíplo upně,odtahovka atd... Diagnostika ukazala pouze vstřk,nakonec 5 vstriku K.O .... Vyměnil sem všech 6 vstriku repas+repas vysokotlkaké čerpadlo. Vyčistil cely palivovy potrubí.Auto stále nestartuje.. diagnostika nic neukazuje.. Prosím o pomoc auto už mi 5tydnů nejede a ve vypujčené fabii to je katastrofa. Radoby opraváři BMW si stím neví rady
.. Kroměříž..

Gardness píše:to věřím..leda PPLKEM
v pohodě to na laně odtáhneš.....zkus tou fábiííí

Mě táhla felicie 1,6ka 150km přes republiku a to mám jen 5er 1750kg a 100kg řidič ...
Tvoje v pohodě odtáhne bud fabie silnější 1,4ka nebo autodoprava... s platákem to jistí a za pár hodin jsi v praze

Alespon je to adrenalin... a automat snad taky můžeš tahat ne ?
Takže,dnes sem v letěl do dílny "opraváře" po hodně silně zvýšeném hlase mi odpověděl že na aute z 5 týdnů dělal poze ccca 2dny... Z teho si nechal zaplatit 6novych vstřiků a nové railové čerpadlo...
ale chyba vůbec nebyla v motoru ale v drátě ktery vede z čerpadla od nadrže ,nešla do něj šťáva,proto auto nestartovalo... když sme to napojili přes baterku auto chytlo na drc. 52 tisc vyložene v P*či a chyba je uplne nekde jinde. Asi bude v ridici jednotce nektere . Najde se tu auto eletrikař nebo nekdo kdo to vážne opravy???? Z okolí Kromerize??? Auto jede ,je to napojeny pres relatko aby do teho sla stava...

No tím si nejsem jistý... Mám za to, že auta s automaty ne. Ale tažná oka na autě jsou.Filozof píše:...a automat snad taky můžeš tahat ne ?
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
hurvajs77 píše:No tím si nejsem jistý... Mám za to, že auta s automaty ne. Ale tažná oka na autě jsou.Filozof píše:...a automat snad taky můžeš tahat ne ?
někde jsem četl že automat můžeš tahat mam pocit max 150km na N a max 70km/h.... Bavili se tady před časem a řešili to a dokonce někde v příručce automatu je to napsané ...
Nevim jak u e65 ale u e39 a e34 to tak bylo.
tady je o tom diskuze.
http://www.bmwklub.sk/bmw7/e65-moze-sa- ... 20316.html
Filozof píše:hurvajs77 píše:No tím si nejsem jistý... Mám za to, že auta s automaty ne. Ale tažná oka na autě jsou.Filozof píše:...a automat snad taky můžeš tahat ne ?
někde jsem četl že automat můžeš tahat mam pocit max 150km na N a max 70km/h.... Bavili se tady před časem a řešili to a dokonce někde v příručce automatu je to napsané ...
Nevim jak u e65 ale u e39 a e34 to tak bylo.
tady je o tom diskuze.
http://www.bmwklub.sk/bmw7/e65-moze-sa- ... 20316.html
to sou zase kecy tam, řeší tam jak musí byt kliček v zapalovaní aby se nezamkl volant u auta bez zámku řízení