siko je pravda že v nádrži je 50L benzínu a plná LPG dalších 65litru.... plus nějaké věci ...rezerva a kufr s nářadím ...no max 100-150kg když to shrnu ty náplně ...to je pravda...
Byl to lehkej prašan a projel jsem ho jak kdyby to byl nafoukanej polystyren ikdyž je pravda že kola měla co dělat to projet cítil jsem už prokluzy ... jinak kopec byl velice mírnej opravdu jen lehce takže o kopec nešlo spíše o ten sníh že to projelo ...
předek auta byl celej bílej i světla měli pár cm sněhu protože byl vysoko sníh...
psal jsem že to bylo už tak na hraně a kdybych zastavil asi bych měl co dělat se rozjet ... .
ale je pravda že jsem se vsázel s kamarádem co má fabii a přední náhon že vyjedu víc jak on.
Jen jsme zatim nenašli kopec kde bych já visel nebo on... bohužel nejsme na horách a nebyl čas to furt někde zkoušet...
Ještě jedna věc ...nezastavuji v kopci kde bych čekal že se nerozjedu ...tudíž furt se snažím jet ...a LPG bomba taky něco váží takže je možné že bez LPG bych byl o 50-80kg lehčí a asi to něco taky udělá to souhlasím ta váha na kola
ale odbočujete od tématu ...
já bych osobně bral jen zadek ...ale pokud bych bydlel v horách asi bych možná řešil x-drive zda často jezdí v kopcích a kalamitách atd ....
přecijen 7er není na sportovní závodění po okreskách takže defakto limuzína a pokud jsem podnikatel a mám na novou 7er už neřeším takové věci a vemu klidně x-drive a pokud chce radost z jízdy koupí si M3 pro radost... třeba starší E46.