Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Problémy E38
To je dost palba,asi lepsi koupit 2. jetou.Jak poznam ze je automat v haji?Nikdy sem s automatem nejel:D
Budu to mi vpodstate jako 3 auto,nejde mi o zadny extra vykony,v takovym aute se stejne rychlost neda vychutnat.Na to mam E36.Jde mi ciste o poruchovost,nebo je to jedno?Zase resim naklady,a nechci zbytecne priplacet za povinny a mit vyzsi spotrebu (asi).Do plynu by sla urcite,bez toho bych to neuzivil.
Budu to mi vpodstate jako 3 auto,nejde mi o zadny extra vykony,v takovym aute se stejne rychlost neda vychutnat.Na to mam E36.Jde mi ciste o poruchovost,nebo je to jedno?Zase resim naklady,a nechci zbytecne priplacet za povinny a mit vyzsi spotrebu (asi).Do plynu by sla urcite,bez toho bych to neuzivil.
Nemuzu uplne souhlasit s tim ze na 6 val zapomen. Taky jsem touzil po V8, akorat jsem nesehnal v odpovidajici vybave a stavu. Pak se naskytla moznost pekne 2.8i, tak jsem to risknul a nyní rozhodne nelituju, ikdyz V8 do sedmy pasuje prostě líp, tak R6 bych nezatracoval. Pro mě je to první auto které mě nenutí jet rychle a taky se mi zdá líp ovladatelná (ale to je třeba jen pocit) a jinak když potřebuji, tak to taky jede, ale nějaký dravec to není
Dlouhodobou spotřebu mám 9.5l a dálky to jezdí mezi 7-8l, takže paráda, ale spotřebu u tohoto auta neřeš. Pokud budeš mít možnost pěkné V8, tak vem radši V8,ale 2.8 na běžné ježdění stačí v pohodě také.

-
- Klubové ID: 1599