Ahojky , včera v bouřce mi přestaly fungovat stěrače - docela sranda v noci na dálnici.Dneska jsem to rozebral , vytáhl cele soustrojí stěračů a po připojení na baterku motorek normálně točí , takže fůra práce a problém nevyřešen , nevíte někdo kde hledat dál ? Docela to spěchá . Předem díky za radu.
Zažil jsem to předloni v Chorvatsku.Bouřka jako hrom, nebylo na krok vidět a zastavili se stěrače. Dojel jsem pod most a s vypnutým motorem přemýšlel co budu dělat. Cca za minutu dvě jsem znovu nastartoval a stěrače od té doby fungují, bez toho, že bych cokoliv uděl.Chápu rada na houby,ale má zkušenost...
tak jak zde bylo psáno je to uhnilý drátek v pojistkové skříni , ale přesnějí 4 drátky a na relátkách která jsou úplně dole pod jednotkama ,tudíž když je tam voda tak plavou
Prosím o radu jak to opravit , vybavení a náhradní konektory nemám.je někdo z ostravy kdo by to zvládl ?Díky
Koupíš si piny v bmw, ustříhneš staré a napájíš nové. Hlavně je pak potřeba vyřešit proč Ti z eboxu neodtéká ta voda.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé