Koukám že jste se rozkecali o top geru a autosalonu když sem to chvilku nebyl :D nicméně bych se rád vrátil k mému tématu. Asi začnu tím že jsem se pracovně byl podívat a i ´project´již zmiňovanou a odsuzovanou 740D viz odkaz výše. Při pohledu z venčí auto působila celkem dobře, ale jakmile jsem se trochu zakoukal tak obě zrcátka uplně odřený a i pravý bok byl nějaký sedřený. Takže zavolali jsme si pana prodavače a ptali se jestli by bylo možné si vůz prohlídnout a project že máme zájem. Pán nám tedy s autem vyjel. Sedl jsem si dovnitř a dle všech rad začal všechno mačkat... První co jsem chtěl vyzkoušet byla masáž sedačky, na kterou ale nedošlo jelikož mě a ani spolujezdec sme nic necítili, ale nějaký pohyb kdesi v sedadle byl trošku slyšet :-D Po chvilce zkoušení jsem zjistil že nejde otevřít levé přední okno, zadní roletka už nechtěla vyjet, sklápění zrcátka fungovalo jenom u spolujezdce, hudba na kterou jsem se těšil tak šuměla a asi i plno dalšího na co jsem ani nepřišel. Celý interiér byl jak kdyby se v tom převáželi sloni a prasata dohromady... všechno zasviněný a takový jakoby udupadý, zničený -> prostě hnus ! Stejně sme si auto chtěli projet, tak pak prodavač auto vzal odvezl nás kousek a řekl mi můžete jet zpátky. Vzal mě po cestě kde se sotva vešlo jedno auto, takže jsem se bál jakkoliv trošku přidat a celkově sem za volantem strávil necelých 30 sekund i s nasedáním, toť celá projížďka... Když odcházíme tak jsme se ptali jestli by bylo možný s tím zajet do servisu před koupí(nad kterou jsem neuvažoval ani náhodou) tak nám bylo zděleno že si neveme na triko jet stím někam do servisu, ať si seženu automechanika a přijde tam... Takže to je asi tak vše, rád bych tenhle článek někam publikoval pod inzerci auta aby lidi zbytečně neztráceli čas, ale to bohužel nejde
Dále se už tak nějak domlouvám s prodejcem BMW z SVK že bych se na auto přijel kouknout a rovnou ho i vzal, pokud bude vše jak je uvedeno. Jen je tu menší zádrhel a to moje nevědomost kolik zaplatím za celý přepis a všechny možné poplatky a jaký je vůbec postup ? Auto nejdříve tam odhlásit, pak udělat nějakou pojistku na cestu ? Kde se to dělá ? Kolik to stojí ? Vůbec o tomhle nevím nic, snažím se něco najít na internetu , ale budu rád za každou Vaší radu !!