Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koupě 7 e65

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Sweden

#41 Příspěvek od Sweden »

tak já tomu určitě nerozumím,hlavně ani 7er nemám,takže od toho se radši distancuju.Ale koukám že jsi Pražááák takže to myslím nebude problém pro tebe někoho z místních guru přes 7er zlanařit.Ale osobně ti radím,SER NA TO a hledej a hlavně netlač na pilu,chce to čas a trpělivost a hladat hledat hledat,než tuhle naftu tak to radši 745i i bez plynu a za ušetřený chechtáky bych si tam pak domontoval třeba i ten plyn.Anebo kup místo 7er 5er :D :D
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
DDT

#42 Příspěvek od DDT »

Hlavně si dej třeba kilo bokem. Uvědom si v jakém věku a jakými KM auto vybíráš, pokud není převodovka po go tak jestli máš těch 80-100 na repasi + další drobnosti které můžou přijít. Neříkám že to přijde ale je lepši popřemýšlet i o tomhle.

Jinak v Praze by měl být tvůj hlavní kontakt Snejk.
rxxxr

#43 Příspěvek od rxxxr »

Má někdo zkušenosti s provozem na E85 u 745i nebo 750i? Našel jsem jen jednu stránku a tam to samozřejmě vychvalují jako prodejci: http://www.flexcar.cz/vse-o-ethanolu-e85

Ptám se na to z důvodu že v reichu je na prodej tohle: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... res=EXPORT

Což mě příjde jako velká pecka. Měl jsem v plánu to zplynovat, ale jede to na E85. Co všude píšou že E85 přidává výkon. Což bude asi pravda. Pamatuju si na jeden díl Top Gearu, kde testujou Koenigsegg CCXR a Jeremy tam říká, že na benzín má výkon 850koní a na E85 přes 1000.
Sweden

#44 Příspěvek od Sweden »

uff...naprostá pecka,takhle má vypadat sedma po FL

jinak pokud nemáš o E85 přečteno toto tak doporučuji přečíst :wink:

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=88847
hurvajs77

#45 Příspěvek od hurvajs77 »

to Petinek: Nechce se mi to hledat, ale fakt mam poneti ze JaraX psal, ze 740d je totalni pruser. Mohu se zeptat, proc to auto mermomoci chces? Jak tu nekdo pise, za 10let jen 170tis? Docela nerealne. Nehlede na to, ze se tu uz nekolik lidi shodlo, ze 740d je shit, ty ho stale chces? Auto neni nikdy v takovem stavu, jak inzerent pise. Ja osobne bych do 740d nesel. To radeji 730d. Zkus se domluvit se Snejkem - treba, ale priprav se na to, ze ti naftu bude hanit :D

to rxxxr: Polozim Ti jednu otazku? Pokud je E85 tak uzasny, skvely, nedostizitelny atd, proc nejsou motory od vyrobcu staveny primo pro E85 ci LPG? A jestli das na nazor dvou hovad z Top Gearu, tak je to s Tebou asi spatne... Vetsi debily na svete jsem nevidel :savle:
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Petinek
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Petinek »

Není to o tom že ho mermomocí chci, ale z toho co jsem našel jsem zatím nic lepšího neviděl a přišlo mi v pohodě tak jsem ho chtěl zčeknout :-) teď když už to sem píše víc lidí tak na ten motor kašlu úplně :-) proto jsem rozjel tuhle diskuzi abych tady pochytal rady :-) Taky jsem spíše pro 3.0D
Sweden

#47 Příspěvek od Sweden »

myslím že Jeremy z top gearu je fajn,aspoň je sranda pořád lepší jak ti ččeský ko..ti z autosalonu apod.Jinak myslím že ta poznámka k výkonu na E85 byla pouze ironická a rxxxr si to asi pouze špatně vysvětlil. :D
Sweden

#48 Příspěvek od Sweden »

já si myslím že tlačíš na pilu,7er se nadá vybrat jako když kupuješ koktávku.Na tohle se musí prostě s citem a polehoučku,všechno si pěkně osahat ozkoušet a hlavně mít někoho kdo těmhle autům rozumí,tohle auto není jenom o tom že motor vrčí a převodovka řadí :?

Jestli na to chvátáš tak bych šel do tý 735i co je na slovači,má to fajn týpek,stará se o to a cena je slušná.Za přihlášku dáš cca.10tis.kč a za zbytek si to necháš zaplynovat a pak už se budeš jenom chechtat a budeš tady vypisovat jak je 7er v plynu skvělá kára :D
rxxxr

#49 Příspěvek od rxxxr »

Nn chlapi omlouvám se a nic o tom nevím. To s tím výkonem mě přišlo spíš jako zajímavost. 3lo o jinou věc, brat takový auto s E85 nebo nebrat?
Petinek
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Petinek »

[quote="Sweden"]já si myslím že tlačíš na pilu,7er se nadá vybrat jako když kupuješ koktávku.Na tohle se musí prostě s citem a polehoučku,všechno si pěkně osahat ozkoušet a hlavně mít někoho kdo těmhle autům rozumí,tohle auto není jenom o tom že motor vrčí a převodovka řadí :?

Jestli na to chvátáš tak bych šel do tý 735i co je na slovači,má to fajn týpek,stará se o to a cena je slušná.Za přihlášku dáš cca.10tis.kč a za zbytek si to necháš zaplynovat a pak už se budeš jenom chechtat a budeš tady vypisovat jak je 7er v plynu skvělá kára :D[/quote]

Tak rád bych už si vozil prdýlku v něčem pořádnym, zatím jsem se vozil ve dvouch 36 :-) Jinak ty víš že to přihlášení stojí 10tisíc kč a nebo si to vzal odhadem ? Já nad ní uvažoval, ale kvůli neznalosti na kolik by mě přišel převod přihlášení a nevim co všechno ještě, sem to vzdal ...
hurvajs77

#51 Příspěvek od hurvajs77 »

s 7er pockej, v klidu vybirej. Je to cesta na delsi vzdalenost, ale pak to bude stat za to. Tedy pokud auto nutne nepotrebujes. Jak uz jsem psal, je lepsi chvili hledat a koupit auto, ktere ma poradnou vybavu, nez pak resit, ze by jsi neco chtel dodelat. A ver ze vim o cem mluvim - dodelaval jsem Logic7, TV, DVD :-).

Osobne bych dnes uz asi take nevybral 730d, ale min. 745i. Ale i tak jsem velice spokojeny. Osobne si myslim, ze 7er je predevsim hodne o vybave a bohuzel u nas se prodava plno holomam :(
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Sweden

#52 Příspěvek od Sweden »

Přešně to nevím ale přihláška,evidenčka,tp+em,nějaká převozka+pojištění a asi ještě něco,počítej max.15tis.kč,ale řekl bych že to bude spíš kolem těch 12tis.,5tis.ukečáš na místě při koupi vozu,takže to nebude tak hrozný :D pak to dáš Jaraxovi ten ti to za 30 bez papíru zaplynuje a jseš vysmátej :D
Petinek
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Petinek »

Snažím se to zjisti a i co sem našel tak by to mělo vycházet mín... mělo by to být do 5000, ale i kdyby to bylo kolem těch 10000 tak do toho asi půjdu stím že si ho pak zaplynuju, ale potřeboval bych než se rozhoupu aby se vyjádřil někdo kdo opravdu ví jak to je:-) prý se dají ušetřit nějaký peníze(respektive DPH) něco jsem jenom ted ráno na rychlo přečetl večer na to zkusím ještě kouknout, ale každá rada by se hodila
Moribundus

#54 Příspěvek od Moribundus »

No nevím, netvrdil bych že zrovna Autosalon je špatnej pořad...Jasně Top Gear to sice není, ale že jsou to ko..ti mi teda nepřijde....Auta podle mýho hodnotěj dost kriticky a zdá se mi že i docela objektivně...
Sweden

#55 Příspěvek od Sweden »

nemám prostě rád ten jejich "český" humor,dál jsem nesnášel ten celkový střih kamery během testů vozů apod.Prostě na mě asi moc akční. :)
hurvajs77

#56 Příspěvek od hurvajs77 »

souhlasim se Swedenem. Jejich stupidni humor, blbe keci a hlavne zabery kamery apod. Prijde mi to proste lacine. Top Gear jsem videl jednou a musel jsem to vypnout, jak to bylo ubohe, ale je mozne, ze to byl jen spatny dil :)
Obrázek
E65 730d
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
items

#57 Příspěvek od items »

tak ako pise hurvajs77 kludne vyberaj ja som tiez hladall auto dlhsie skoro som kupil jednu ale nakoniec sa oplatilo pockat aspon zatial to tak vyzera z cca 3 alebo 4roch mesiacov co som sledoval inzeraty bola tato( zo 730D
) asi tak najslusnejsie vybavena hoci bola jedna ale dakto mi ju ukradl :D ...

A nepozeral si aj nieco v madarsku ? ci to uz bude asi dialka pre teba vydel som tam zopar slusnich kuskou. :)
caknakis

#58 Příspěvek od caknakis »

Chlapi, vraťte se na zem! Srovnávat BBC a její neomezený rozpočet s těma šupákama z Kafčích hor... to je nesmysl :-)) Ale musím říct, že TG žeru. Je pravda, že některé epizody jsou na kraji trapnosti, ale jinak...ty obrazové a zvukové orgie...zpomalené záběry jak Bentley Brooklands ničí asfalt...to nikde jinde neuvidíte. Za mě palec nahoru! Já se vždycky v sobotu ráno probudím, mrknu na MASH a pak spokojeně u autosalonu zase usnu :-)
hurvajs77

#59 Příspěvek od hurvajs77 »

:cool2: Tak jsem asi videl spatny dil
Obrázek
E65 730d
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Petinek
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Petinek »

Koukám že jste se rozkecali o top geru a autosalonu když sem to chvilku nebyl :D nicméně bych se rád vrátil k mému tématu. Asi začnu tím že jsem se pracovně byl podívat a i ´project´již zmiňovanou a odsuzovanou 740D viz odkaz výše. Při pohledu z venčí auto působila celkem dobře, ale jakmile jsem se trochu zakoukal tak obě zrcátka uplně odřený a i pravý bok byl nějaký sedřený. Takže zavolali jsme si pana prodavače a ptali se jestli by bylo možné si vůz prohlídnout a project že máme zájem. Pán nám tedy s autem vyjel. Sedl jsem si dovnitř a dle všech rad začal všechno mačkat... První co jsem chtěl vyzkoušet byla masáž sedačky, na kterou ale nedošlo jelikož mě a ani spolujezdec sme nic necítili, ale nějaký pohyb kdesi v sedadle byl trošku slyšet :-D Po chvilce zkoušení jsem zjistil že nejde otevřít levé přední okno, zadní roletka už nechtěla vyjet, sklápění zrcátka fungovalo jenom u spolujezdce, hudba na kterou jsem se těšil tak šuměla a asi i plno dalšího na co jsem ani nepřišel. Celý interiér byl jak kdyby se v tom převáželi sloni a prasata dohromady... všechno zasviněný a takový jakoby udupadý, zničený -> prostě hnus ! Stejně sme si auto chtěli projet, tak pak prodavač auto vzal odvezl nás kousek a řekl mi můžete jet zpátky. Vzal mě po cestě kde se sotva vešlo jedno auto, takže jsem se bál jakkoliv trošku přidat a celkově sem za volantem strávil necelých 30 sekund i s nasedáním, toť celá projížďka... Když odcházíme tak jsme se ptali jestli by bylo možný s tím zajet do servisu před koupí(nad kterou jsem neuvažoval ani náhodou) tak nám bylo zděleno že si neveme na triko jet stím někam do servisu, ať si seženu automechanika a přijde tam... Takže to je asi tak vše, rád bych tenhle článek někam publikoval pod inzerci auta aby lidi zbytečně neztráceli čas, ale to bohužel nejde :-D

Dále se už tak nějak domlouvám s prodejcem BMW z SVK že bych se na auto přijel kouknout a rovnou ho i vzal, pokud bude vše jak je uvedeno. Jen je tu menší zádrhel a to moje nevědomost kolik zaplatím za celý přepis a všechny možné poplatky a jaký je vůbec postup ? Auto nejdříve tam odhlásit, pak udělat nějakou pojistku na cestu ? Kde se to dělá ? Kolik to stojí ? Vůbec o tomhle nevím nic, snažím se něco najít na internetu , ale budu rád za každou Vaší radu !! :-)
Odpovědět