Ahoj kluci, občas se mi stává, že po 3-4km jízdy mi ručička teploty vystřelí do červeného..
jedu, ručička je třeba na čtvrtce a na testu 7 třeba 60st..Zničehonic ručička vystřelí do červeného na max a na testu 7 je hodnota mínus 128st..Auto by mělo být odvdušněné a hadice jsou v té chvíli měkké..napadá mě teplotní čidlo, ale netušim..Check nic nehlásí a auto jede normálně..zastavim ručička stále vpravo, počkám třeba minutu, nastartuju a teplota je opět normální a už se to nestane...Díky za rady..
je to e38 m62 735
MOD fishmaker : upraven název topicu
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e38 735i - Občasné vystřelení ručičky teploty do červeného
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
to s tou bubliinkou mi prijde dost pritazeny za vlasy...
a) bublinka pary neohreje cidlo za par milisekund co se u nej muze drzet vzhledem k flow kapaliny hadicema...
b) pokud je bublinka 120° tak nevim jestli ta voda kolem co ma 60° ji driv nezchladi
c) to cidlo je kovove a trva mu delsi dobu nez se zahreje na nejakou teplotu a o to vic budiku nez na to vubec stihne zareagovat...
d) je to obvyklej problem pristrojovky stava se to u e38 asi tak bezne jako na skodovce vysypane lozisko.... takze bych to videl na propajeni jednotky nebo spis zachvili uz jeji vymenu... konektory mezi budikama a jednotkou procistit... variant je hodne.. od vyteklych kondenzatoru, studenaku, zoxidovani.. nebo proste jen elektronika v picisku.. a nebo proste procistit konektor na cidlu jako takovem jestli uz neni zelenej...
a) bublinka pary neohreje cidlo za par milisekund co se u nej muze drzet vzhledem k flow kapaliny hadicema...
b) pokud je bublinka 120° tak nevim jestli ta voda kolem co ma 60° ji driv nezchladi
c) to cidlo je kovove a trva mu delsi dobu nez se zahreje na nejakou teplotu a o to vic budiku nez na to vubec stihne zareagovat...
d) je to obvyklej problem pristrojovky stava se to u e38 asi tak bezne jako na skodovce vysypane lozisko.... takze bych to videl na propajeni jednotky nebo spis zachvili uz jeji vymenu... konektory mezi budikama a jednotkou procistit... variant je hodne.. od vyteklych kondenzatoru, studenaku, zoxidovani.. nebo proste jen elektronika v picisku.. a nebo proste procistit konektor na cidlu jako takovem jestli uz neni zelenej...