Nejprve zdravim všechny klubaky jakožto novy uživatel tohoto fora a pulročni uživatel BMW 728i. Zavady přibejvaj,a je na čase je řešit... Takže k veci-U studenyho motoru kolisaj otačky,občas chcipne. Vymenil jsem volnobežnej ventil,nepomohlo. Diagnostyka hlasí-čidlo chl. kapaaliny,vaha vzduchu,špatny tlak v saní. Chtel jsem začít tím čidlem ale nemužu ho najit,vite nekdo kde je? Diky
Dělá ti to jen na začátku když startuješ a po mírném zahřátí už je to v pořádku? Já měl příznaky co popisuji a byl špatný separátor oleje nebo jak se ta věc jmenuje, je to taková membrána co časem zteří a těsní až se zahřeje. Po jeho výměně vše 100%.
Po studenym startu zhruba 20s jde dobře,pak tak 1min kolisa a když se mi teplota dostane alespon do pulky modreho pole tak už bezi dobre. Mluvim jen o volnobehu,pokud se hned rozjedu a nezastavuju tak jede dobře,a na všechny valce.. Ten separator pry menil puvodni majitel,ze stejnyho duvodu,ale beze zmeny. Musim vyloučit to čidlo a pak vahu vzduchu. Depta me to sundavani sani,už jsem to jednou delal na 328,a nic moc zažitek.Ale třeba diky tomu zjistim nejakou ruplou hadici
Ted me napada,čidlo teploty vody pro řídící jednotku slouží i pro ukazatel teploty??? Protože budik ukazuje normalne,jen diagnostyka říka že čidlo teploty vody je KO.
Jaj, to zni dobře.. Ale zatim ty čidla ani nevidim,pomuže když vyndam z pod sani ty veci, jako je škrtící klapka a volnobežnej ventil? Jinak bavime se o e38 r.99 face.,to jsem zapomel na začatku napsat....