Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Znáte někdo tohle auto???

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
maronek

#1 Příspěvek od maronek »

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... -7/8918759

Pánové, jestli o něm něco víte, tak prosím narovinu dííík
JanHavlicek
Klubové ID: 2246

#2 Příspěvek od JanHavlicek »

No hned první co zde zazní je, že diesel po facu pod 8 pětek bude totálně vylítaná sračka...

a popravdě už z budíků oil service a -40°C tomu docela odpovídá...
Raisidlo77
Klubové ID: 3648

#3 Příspěvek od Raisidlo77 »

Nevím, neznám, ale taky jsem se po tom autě díval..

.. za tu cenu to rozhodně není bezproblémová koupě. Ale i když naftu nemusím, asi bych to jako druhou E38 do baráku vzal a začal si s tím zase hrát. Výbava zajímavá, interiér taky, a ten motor bych i oželel, nechat si současně 740i.

Všimli jste si někdo té chromované lišty nad RZ vzadu - že je nalepená vzhůru nohama ? :D
Cert
Klubové ID: 2238

#4 Příspěvek od Cert »

za povšimnutí zajisté stojí i vybydlená pravá strana čumáku- mlhovka, lišta bez ošlehu. A proč asi chybí klima řemen? Náhoda nebo fikané odstavení klimy kvůli vydechlýmu kompresoru, třeba :o
maronek

#5 Příspěvek od maronek »

pánové asi by mě trápilo nejvíce to že to bere proud, kompresor nebude až taký problém, motor jede hezky na volnoběh, když jsem to byl projet tak je to hodne líné, asi to dost dlouho stálo a je potřeba to provětrat :), na projížďku jsem měl cca 5-6km, přemýšlím o tom že bych to vzal, ale bude to více méně hračka než to dám dopořádku
Rejchy Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 510

#6 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

Proboha vždyť je to zadarmo drahý,jenom opravit to co je vidět na fotkách a taková ta běžná údržba bude stát spoustu času a peněz.A pořád to bude orezlá omlácená mrcha.
JanHavlicek
Klubové ID: 2246

#7 Příspěvek od JanHavlicek »

když to koupíš, tak si asi řeknu, že nemáš zdravý hovno ;) Podle mě slušná pokladna, lepší koupit něco v lepším stavu a sypat (doufejme, protože nikdy nevíš) míň

už jenom proměřovat elektriku, kde co bere ten proud a sraní se základníma věcma, abys pak řešil omlácenou kastli, nebo něco na motoru, když říkáš že je to líny... nebrat
milo
Klubové ID: 877
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od milo »

jako vybava pekna, ale mechanicky s tim proste nekdo jen jezdil a nic neresil :-/ ten proud bude pravdepodobne jezek klimatizace. kdyby to nebylo prorezly, da se s tim autem urcite neco udelat. dost se mi nelibi, jak pada ten motor na stranu spolujezdce, ma byt rovne...
Odpovědět