http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... -7/8918759
Pánové, jestli o něm něco víte, tak prosím narovinu dííík
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Znáte někdo tohle auto???
-
- Klubové ID: 2246
-
- Klubové ID: 3648
Nevím, neznám, ale taky jsem se po tom autě díval..
.. za tu cenu to rozhodně není bezproblémová koupě. Ale i když naftu nemusím, asi bych to jako druhou E38 do baráku vzal a začal si s tím zase hrát. Výbava zajímavá, interiér taky, a ten motor bych i oželel, nechat si současně 740i.
Všimli jste si někdo té chromované lišty nad RZ vzadu - že je nalepená vzhůru nohama ?
.. za tu cenu to rozhodně není bezproblémová koupě. Ale i když naftu nemusím, asi bych to jako druhou E38 do baráku vzal a začal si s tím zase hrát. Výbava zajímavá, interiér taky, a ten motor bych i oželel, nechat si současně 740i.
Všimli jste si někdo té chromované lišty nad RZ vzadu - že je nalepená vzhůru nohama ?

pánové asi by mě trápilo nejvíce to že to bere proud, kompresor nebude až taký problém, motor jede hezky na volnoběh, když jsem to byl projet tak je to hodne líné, asi to dost dlouho stálo a je potřeba to provětrat
, na projížďku jsem měl cca 5-6km, přemýšlím o tom že bych to vzal, ale bude to více méně hračka než to dám dopořádku

-
- Klubové ID: 2246
když to koupíš, tak si asi řeknu, že nemáš zdravý hovno
Podle mě slušná pokladna, lepší koupit něco v lepším stavu a sypat (doufejme, protože nikdy nevíš) míň
už jenom proměřovat elektriku, kde co bere ten proud a sraní se základníma věcma, abys pak řešil omlácenou kastli, nebo něco na motoru, když říkáš že je to líny... nebrat

už jenom proměřovat elektriku, kde co bere ten proud a sraní se základníma věcma, abys pak řešil omlácenou kastli, nebo něco na motoru, když říkáš že je to líny... nebrat