Ahoj. poraďte nekdo, mám v PC vypálené nové navigační CD2011 a nedaří se mi to zprovoznit v E65(2003), původně tam bylo CD s 660MB obsahu,ale tyhle mapy mají 6.5GB. DVD mi to nebere. Co s tim. díky za případné odpovědi nejlépe na jenikpilot@seznam.cz
MOD fishmaker : upraven název topicu
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e65 - jak zprovoznit navigacni CD 2003
-
- Klubové ID: 3648
-
- Klubové ID: 3648
Ja taham mapy tu http://www.noeman.org
Naposledy som stiahol celu Europu 2011 cca. 3 mes.nazad a je rozdelena na 8 CD, myslim, vypalil som to v Nere najnizsou rychlostou na hocake CD (mam teraz TDK) a slape v poho. Mam pocit, ze som sa tam musel najprv regnut.
Naposledy som stiahol celu Europu 2011 cca. 3 mes.nazad a je rozdelena na 8 CD, myslim, vypalil som to v Nere najnizsou rychlostou na hocake CD (mam teraz TDK) a slape v poho. Mam pocit, ze som sa tam musel najprv regnut.
Co ja mám zkušenost se svou MKIII, mapy co se dají různě stáhnout jsou většinou ve formátu ISO a jsou velikostí větší než se vejde právě na CD, nicméně musí se vypálit jako "obraz disku" v Nero nebo Alcohol apod. pak se to na CD vleze a frčí to jak má ! Jinak mapy na DVD schroupne pouze MKIV mechanika takze Jendo745 buď si sežeň jiné mapy (na CD) a nebo jinou mechaniku (DVD)