Ahoj všichni vyznavači 7er:) Mám takovou speciální, pro někoho možná lehkou otázku - když přijedu a vypnu motor, měl by se volant zatáhnout co nejvíc, aby se lépe vystupovalo. Mě to ale u mé 735 E65 nefunguje. Musí se to zapínat nějak přes diagnostiku, nebo nějak jinak? Díky za rady. Sice je to maličkost, ale potěší to
Me to funguje ale nikdy jsem moc nepochopil k cemu to vubec je dobre.Povazuju to za zbytecnost,tak stejne jak ty zadni operky hlav,co vecne vyjizdej nahoru dolu,pokud tam nekdo sedi teda.
no vzhledem k tomu v jake pozici za tim volantem sedim a z lenosti ho mam nacpany prakticky do klina abych nemusel zvedat lokty z operek tak bych ti bez toho automatickeho odjizdeni volantu pral vystupovat/nastpovat
Polohovat mi prave jde uplne v pohode, vsemi ctyrmi smery. A jak se to ulozi do pameti? Mam ho docela dost vytahlej,tak bych uvital, kdyby po vypnuti motoru zajel a po nastartovani se zase nastavil do predchozi polohy. Mě to prijde fajn a stve, ze to nefunguje
Tak jsem si s tim pohral zkrz pameti na sedacce a funguje, hura Jinak, když jsem sháněl E65, tak jsem taky videl jednu, kde to nefungovalo nahoru a dolu. Ale tam byl ten volant hodne hlasitej pri jakémkoliv pohybu...Takže bych řekl, že to možná odchází, ale nechci nic tvrdit.
podle mne muze byt problem i v samotnem spinaci. Je proste mozne, ze je spatny kontakt
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex