Měnil jsem LZ a LP dveře. Všechno sem zapojil,tak jak má být. Synchronizoval jednotku centrálu.
Nevím proč ,ale zamknou se a odemknou všechny dveře kromě dveří řidiče. Když to zamknu klíčem ,tak se zamknou všechny dveře.
Nevíte někdo,kde by mohl být zakopanej pes? Nemusí se to nějak nakódovat něbo něco?
Jo,jo přesně tak . Otočím klíčkem v řidičových dveřích a auto se elektricky zamkne.Když to zamknu dálkou, tak se zamknou jen 3 dveře.
Teď si ani neuvědomuju,jestli to půjde zamknout od spolujezdce.Mám pocit,že tam není otvor pro klíč.
Víko kufru je problém . Odešel zámek,tak tam to taky nepůjde. Zkusím se kouknout na ten motor,jestli nejsou přerušený káble a zkusím připojit
motorek na baterku,jestli funguje
Pak pls hod řešení.. mě zase na dálku PP dveře nezamknou napoprvé (nezaskočí kolík), a když to odemknu a zamknu zase (jedno jak) tak už ok, ale je slyšet že všecky zámky zacvaknou a PP dveřím to trvá dýl a pomaleji..
O víkendu se na to vrhnu,tak pak napíšu,jak sem dopadl. Ale vidím to buď na elektriku nebo zámek,protože když zamykám,tak neslyším v řidičových dveřích motorek.
Všecky zámky cvaknou normálně, motorky pak taky ustanou současně ale ten z těch dveří je slyšet o něco dýl a pomaleji.. kdybych v pondělí a středu nematuroval, tak už se v tom taky rýpu .