Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e38- klimatizace/heater začne foukat až po několika minutách
- jarda
- Klubové ID: 1426
V létě jsem si myslel že jde o problém klimatizace, ale teď vidím že v zimě to dělá to samé - po rozjezdu auto vůbec nefouká, i když hučí podle toho jak intenzivní foukání nastavím, a začne foukat bez zjevné příčiny až po několika minutách.... tušíte někdo čím by to mohlo být?
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
- jarda
- Klubové ID: 1426
Vyřešeno by Snake ®:
Mám nefunkční některou z klapek která se stará o vnitřní cirkulaci vzduchu - když je vnitřní cirkulace zaplá, vzduch do kabiny vůbec nefouká. Já jezdil se zaplou automatickou cirkulací (smradovým senzorem) a díky tomu mi vzduch do kabiny někdy foukal a někdy ne.
Mám nefunkční některou z klapek která se stará o vnitřní cirkulaci vzduchu - když je vnitřní cirkulace zaplá, vzduch do kabiny vůbec nefouká. Já jezdil se zaplou automatickou cirkulací (smradovým senzorem) a díky tomu mi vzduch do kabiny někdy foukal a někdy ne.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
No a mě ventilátor taky nefoukal. Tak jsem dle návodu na E38.org sundal palubovku,vyměnil ježka ,připojil airbag a vyzkoušel.Vše fungovalo. Na druhej den zase nic. Takže palubka šla opět dolů.A zjistil jsem,že se mi nějak podařilo zohnout kryt,kterej je na ventilátoru a tím pádem se zadrhly ty kola ventilátoru.
Narovnal jsem to ,dám vše do k upy a zjistím,že mám na zadní sedačce ještě jednu plastovou část,která přijde na klapky.Tak jsem si to znova zopakoval.
Není to zas tak strašná práce ,jak to každej popisoval