Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Problémy E38
Čau, měnil jsem teď u dvou svých (pod)aut náplně chladiče a normálně jsem to vypustil šroubem na chladiči, a když to vše vyteklo tak jsem tam nalil fridex. Tento víkend bych se rád vrhnul na E38 ale nikdy jsem si tam náplň neměnil a nevím, jestli můžu po vypuštění ( předpokládám že šroubem na chladiči) nalít fridex? Jde mi o to jestli tam ten fridex patří a když už tak jaký? Pak mě taky zajímá, jestli nemůžu nějak zavzdušnit systém nebo to nějak prostě posrat? Vždy jsem to dával do BMW, ale tuhle zimu jsem si řekl že to udělám sám i když mě od toho už dva lidi odrazují. 

vypustíš šroubem, nastartuješ a necháš motor běžet par sekund s otevřeným šroubem na chladič, ale jen opravdu pár sekund, at s to jen protočí a vyletí voda, potom necháš motor vychládnout a naleješ tam kapalinu do chaldiče, žádnej fridex, ten by ti to sežral, musí to byt kapalina do cchaldiče kompatibilni s BMW, v prodejně dilů ti poradí, měla by být modrá nebo dozelena, určitě nesmí byt červená. jak motor vychládne (stačí třeba 20min) naleješ vodu co se tam vleze, otevřeš odvzdušnovák, dojeleš co se vleze, nastartuješ a pustíš topení na maximalni teplotu, počkáš a zase doleješ, pak se půjdeš projet par km, zdechneš auto na benzínce, dáš kafe, po kafi přijdeš, a doleješ stav, pak po pár desitkách km znova a máš odvzdušněno.
Mam benzín. Můžu použít tohle? http://obchod.damoslovakia.sk/katalog/p ... ina-modra/
JaraX píše:... naleješ vodu co se tam vleze, otevřeš odvzdušnovák, dojeleš co se vleze, nastartuješ a pustíš topení na maximalni teplotu, počkáš a zase doleješ, pak se půjdeš projet par km, zdechneš auto na benzínce, dáš kafe, po kafi přijdeš, a doleješ stav, pak po pár desitkách km znova a máš odvzdušněno.
To mam ten odvzdušnovák nechat otevřený i když budu jezdit?? Díky za pomoc!!
Tohle samozřejmě normální není, pokud tedy není některé čidlo moc blízko překážce. Pokud ano, je to OK, ale dle Tvého popisu je jedno kde jsi a PDC stále píská. Pak to vypadá na problém v systému. A jestli ho budeš chtít opravit, můžeš si připravit ranec. Jedno PDC čidlo vyjde cca na 4.500,- a je jich v autě osm. Nedavno jsem to řešil, po nehodě jsem si zničil jedno čidlo a servisák mi vysvětloval, že pokud zjistí systém nějakou chybu, raději vypne celý systém, než aby se riskovalo, že nabouráš díky právě špatnému čidlo, které ukazuje chybně.PRAHAV8 píše:,2 Když dam spátečku (R) tak mi to začne pískat a svítit tlačítko PDC ( aspon myslim že se to tak píše ) a když ho zmáčknu tak to přestane. Je to normální?
Normální to rozhodně není a podle mne to může být docela velký problém. Elektrika v autě, kór v prošpikovaném elektronikou, to je zaděláno na pěkný průser...PRAHAV8 píše: 3, Když stojím z vypnutym motorem a mam zaplé radio tak se po chvíly ( asi 5min ) stáhnou zadní opěrky a odjistí se kufr. Je to normální?

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex