Dneska mě na výletě praskla hadice viz. obrázek kde je nahrazena gardena hadicí (bohužel origo nešla nasadit a nic jinýho jsem v kufru neměl ) bez této hadice nešla sedma skoro nastartovat ...asi to bude něakej podtlak od sání do kterýho to vede , chci to koupit koplet nový origo ale nemůžu to najít v ETK , nevíte někdo co to je ? díky za pomoc
Na fotce je to trochu posunutý abych tam tu gardena hadici dostal ...takže to trochu zkresluje při pohledu z hora...
Prolezl jsem v ETK 540i i 740i - motory M60 i M62 a nic... ale zase jsem našel ten svůj malej elektrickej bazmek, kterej občas klepe a funkce je stejná když odpojím či zapojím - jak jsme to předminule řešili .
Díky , je ale zajimavý ,že je to pod 730i a M60 motorem , JaraX říkal že na M60 nic takovýho nemá každopádně hned objednám a vyměním bo ta gardena hadica je hrozná
tak pozor , objednal jsem díl co ste mě poradili ....a teda myslím ,že to není ona , stála 80 kč tak jsem ji koupil ale zdá se mě moc krátká s malým průměrem , takže jdu opět hledat ....
T613 píše:"myslim" na m62 3.5 je stejna podle etk tak nevim kde co chces jeste hledat, na te puvodni neni nahdoou cislo dilu?
80kc je dobre, to se nebudem muset tady skladat ani
V pohodě , kouknu na tu starou , je taky možný ,že tam byla jiná než tam má být (ta co jsem koupil teď ) jako tvarově by tam teoreticky mohla jít ...ale je tam teda hrozně debilní přístup .... takže musím vyzkoušet a dám vědět
Tak změna .....hadice sedla jako prdel na hrnec akorát ta stahovací páska je tam bez šance .....tam se s ničím nedá dostat , ani s ohebným šroubovákem , asi by musel celej mechanizmus plynu dolů.... a hadice od chladiče...