Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Problémy E38
PRAHAV8 píše:Ok díky za radu zkusím to nějak vyřešit. Ted, mi ale nastal další problém, když zamknu auto tak mi nebliknou blinkry, že se auto zamklo. Proste to jen nebliká ale auto se normálně zamkne i odemkne.
Vyměnil jsem pojistky a i koupil nové žárovky + nová baterka do ovladače na klíčích a ono to furd nefunguje

PRAHAV8 píše:KAMIL740 píše:E65DRIVER píše:u fizlu problém neni ty ani neví, že to tam může nebo nemůže bejt .Ale ty trafa odchází snad každýmu já už mám asi 8. vždycky si je objednávám po 4
jde o spravny umisteni kuli chlazenime vydrzely 3 roky
A kde jsi je mel?
ze vnitr na boku svetla aby pri jizde sel na to studenej vzduch kolem chaldice

-
PRAHAV8 píše:PRAHAV8 píše:Ok díky za radu zkusím to nějak vyřešit. Ted, mi ale nastal další problém, když zamknu auto tak mi nebliknou blinkry, že se auto zamklo. Proste to jen nebliká ale auto se normálně zamkne i odemkne.
Vyměnil jsem pojistky a i koupil nové žárovky + nová baterka do ovladače na klíčích a ono to furd nefunguje![]()
Jojo, dělá mi to to stejný.. nemůže to být nějakým způsobem deaktivovaný ? Kolikátka pojistka tomu přísluší ?
Raisidlo77 píše:PRAHAV8 píše:PRAHAV8 píše:Ok díky za radu zkusím to nějak vyřešit. Ted, mi ale nastal další problém, když zamknu auto tak mi nebliknou blinkry, že se auto zamklo. Proste to jen nebliká ale auto se normálně zamkne i odemkne.
Vyměnil jsem pojistky a i koupil nové žárovky + nová baterka do ovladače na klíčích a ono to furd nefunguje![]()
Jojo, dělá mi to to stejný.. nemůže to být nějakým způsobem deaktivovaný ? Kolikátka pojistka tomu přísluší ?
Já měnil všechny pojistky nově. Asi s tim zajedu do BMW.
JaraX píše:nevím co řešíte, ja mam AE od grega, mam to ve světlech a 3rok bez problemu.
ja mam CCFL taky od grega , ty puvodni invertory mi odesli asi tak po roce, pricina byla asi ta, ze byli na MAX cca 13.2V a ja do nich poustel primo to co do zarovky , cca 14.xxV..... pak jsem objednal novy invertory, ty jsou uz do 16V ale mam s nima problem, rusi mi PDC, kdyz mam zapnuty svetla + PDC tak to chaoticky piska...tak je asi poslu do pi... a koupim ty LEDkovi...
Ja už mam AE CCFL doma jen počkám a necham si to udělat asi v BMW nebo až se trochu oteply tak to udelam sam. Ale ten me sere neco jineho. Přestaly mi svítit světla zpátečky. Prohlídnul jsem pojistky a vsechno je OK. Přestalo mi svitit i vnitrni osvetleni po vypnuti motoru tak jsem se podival do toho boxu u motoru a najednou to zase zacalo svitit ale ty svetla furd ne
Jinak svetla mam LED od JOM a zarovky jsou v pohode.

E65DRIVER píše:no ono záleží co myslíš tim v BMW. Někdo si myslí, že BMW je garáž s vratama kde občas dělaji BMWJinak v autorizovanym servisu s E38 na tebe budou koukat dost divně.
Já jezdím do Bychla a vzdy jsou ochotni a je jim jedno jestli prijedu s E65 760 a nebo E38 740. Ty snad jezdis do garaze s vratama?

caknakis píše:Tak to je super, já myslel, že když přijdeš ať ti namontujou nějákou čínu, tak s tebou vyrazí dveře
Btw, jen pro zajímavost, jestli by jsi mohl napsat na kolik to v BMW vyšlo.
Podle odhadu BMW to bude 500Kč svetlo. Rekl bych ze ty CCFL co mam nejsou ciny nebot znacku samolepek na prilepeni mam 3M.
Přestaly mi svítit světla zpátečky. Prohlídnul jsem pojistky a vsechno je OK. Přestalo mi svitit i vnitrni osvetleni po vypnuti motoru tak jsem se podival do toho boxu u motoru a najednou to zase zacalo svitit ale ty svetla furd ne. (ted uz zase nesviti ani vnitrni osvetleni po zhasnuti motoru a vyjmuti klicku) Jinak svetla mam LED od JOM a zarovky jsou v pohode. NIKDO NIC?
-
PRAHAV8 píše:caknakis píše:Tak to je super, já myslel, že když přijdeš ať ti namontujou nějákou čínu, tak s tebou vyrazí dveře
Btw, jen pro zajímavost, jestli by jsi mohl napsat na kolik to v BMW vyšlo.
Podle odhadu BMW to bude 500Kč svetlo. Rekl bych ze ty CCFL co mam nejsou ciny nebot znacku samolepek na prilepeni mam 3M.
500 za světlo to je tak 20 min práce na jednom světle... to jsou teda dobrý rychlíci