Nevíte někdo, co může zapříčinit to, že když venku prší a běží mi stěrače, a když je pak vypnu tak mi třeba zůstanou stát uprostřed skla a když je chci pustit znovu tak už nejdou a musím vypnout motor a zase nastartovat aby zase běžely. Stěrače se mi ale nikdy nevrátí do polohy kde máji být normálně tedy schované dole u skla. Díky za pomoc
je normální, že když mám zamknutý auto, pořád mi svítí dioda na automatu? Tohle mě tak svítílo na e46, když mě nešlo zadní okno, po opravě už ale řadička nesvítila.
edit: tak teď už nesvítí. Nj musím to auto poznat...
Chcem se zeptat jaké angel eyes jsou na E38 nejlepší? A taky bych potřeboval vědět kde je mam koupit, neboť jednou jsem četl, že se u nich někomu něco rozteklo tak nechci, aby to bylo i u mě. Díky!
100RM píše:Jednoznacne CCFL. Trafo sa ti roztiect moze a nemusi, to je skor otazka stastia.
dude ma diodovy od grega, sviti to fest, neni to jako dvě diody z každe strany ale několik stovek diod v těch kroužkách, sviti to jak denni sviceni novych BMW, akorat mi to teda k E38 moc nehodi že to tak sviti
Jo, ty diodovy jsem viděl na e38...je to docela šok jak moc to svítí a rozhodně se mi to teda nelíbilo. I když vlastně žádny AE na e38 se mi nelíbí - nepatří tam Když už chceš napodobit AE, tak asi ty klasicky ccfl, když to musí být
Vůbec nemusíš řešit od koho, všechny ccfl co jsem viděl byly stejné, tzn. Čína...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Ok díky za radu zkusím to nějak vyřešit. Ted, mi ale nastal další problém, když zamknu auto tak mi nebliknou blinkry, že se auto zamklo. Proste to jen nebliká ale auto se normálně zamkne i odemkne.
E65DRIVER píše:u fizlu problém neni ty ani neví, že to tam může nebo nemůže bejt . Ale ty trafa odchází snad každýmu já už mám asi 8. vždycky si je objednávám po 4
jde o spravny umisteni kuli chlazeni me vydrzely 3 roky
E65DRIVER píše:u fizlu problém neni ty ani neví, že to tam může nebo nemůže bejt . Ale ty trafa odchází snad každýmu já už mám asi 8. vždycky si je objednávám po 4
jde o spravny umisteni kuli chlazeni me vydrzely 3 roky