Moribundus píše:No to mi ani neříkej že to je citlivý na otřesy. Já ho tam mám taky, a na našich silnicích je to jeden velkej otřes . Je to určitě propojený proto to nefunguje zvlášť. Což je vlastně pěkně blbý. Já vím že ten radar to bude asi pěkná raketa..
No rikaly to v BMW. Dalsi problem co s tim ted byl je geometrie. Prezuti ze zimnich na letni zpusobilo lehke vychyleni volantu. A tim to hodilo chybu taky. Samostatny radar stoji 80000,- Moc krasna cena.
Ted uz to funguje snad bez problemu.
Osm pětek? Tak to se nedivím že to není moc vidět..To je dobrej nářez. To kdybych si kupoval novou sedmu tak si radši za ty prachy na ní koupím kola. Ale je to na jednu stranu výbornej pomocník. To s tím volantem se mi stalo taky, zajel jsem na laiserovou geo a v pohodě. Stejně to je bomba auto.
Ahoj, jen poznatek. Puvodne jsem mel na aute vpredu 245/45/19 a vzadu 275/40/19. Prorazil jsem gumu vpredu a kdyz jsem sel kupovat novy tak jsem se podival na zadek a koupil 275/40/19 - tudiz ted mam predu i vzadu 275/40/19 (podle technicaku to samozrejme byt nemuze), nicmen to tam ma - mensi problem je pri maximanim vytoceni kol trochu drhnou o podbeh, ale opravdu minimalne. Jinak vse ostatni funguje.