tak sem se rozhodl pro drobnej upgrade a sice vyměna MK1 4:3 navi za MK4 DVD 16:9,
našel jsem par navodu,
prej to chce vyměnit vše včetně radia apod, mate někdo zkušenost?
MK4 už ma každa to radio BM54?
zdravim.mam problem.mam 730d 10/98 a nejde mi čtečka k navigaci.sehnal jsem jinou ale ma vzadu jinej konektor(starší) jsou tam větší konektory(větší piny) a na mej(nefunkční jsou) tenké piny. jde to nějak vyřešit? Prosim moc o radu
wutce píše:zdravim.mam problem.mam 730d 10/98 a nejde mi čtečka k navigaci.sehnal jsem jinou ale ma vzadu jinej konektor(starší) jsou tam větší konektory(větší piny) a na mej(nefunkční jsou) tenké piny. jde to nějak vyřešit? Prosim moc o radu
tu co jsi sehnal zase odežeň a sežeň stejnou jakou jsi tam měl ale funkční - doporučuji před zaplacením vyzkoušet v autě
mam E38, 2000, vymenil som v aute 4:3 za 16:9 + navi mk4 ale troska mi to blbne a to tak že raz je obraz 16:9 pekne roztiahnuty inokedy v strede obrazovky s čiernymi pasmi na bokoch, vie mi niekto stym poradit? pripadne mk4 neprehrava hudbu? na tu cz fore som niečo čital že sa to da prisposobit aj na hudbu. dakujem za radu za pomoc. Jaro E38
Vyměnil jsem 4:3 za 16:9 a také jsem měl někdy obraz přes celý displej a někdy jsem měl po stranách černé pruhy. Musel jsem koupit nový videomodul, protože na starém nešel displej 16:9 nastavit. Sehnal jsem nekódovaný, takže jsem ho musel nechat na diagnostice nakódovat.
tak jak dopadla výměna?? jestli se ti to tedy již povedlo. přemýšlím o tom samém. jaký jsi na to měl cca rozpočet? abych věděl na kolik mě takhle srandička vyjde.
tak vyměna se da pořešit bez problemu,
je třeba sehnat kabeláž v bmw cca 3000kč, redukce, 16:9 display - starší cca 10 000kč, MK3 nebo MK4 čtečku 5-10tkč, připadně videomodul pokud chceš i TV.
Zdravim.Ví si někdo rady z MK2 kterou jsem odpojil dřív než se do ní uložili data a ona odešla? mam už mk3,takže tahle je mi k ničemu.kdyby někdo věděl co s ni a chtěl jí mam ji k dispoici.cena je symbolická..