Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e38 - Přestal stírat řidičův stěrač

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
DOEMIXXX

#1 Příspěvek od DOEMIXXX »

nechápu důvod, odpoledne mi šel, pak jsem auto zaparkoval a když jsem zapnul sterače, tak řidičova strana je mrtvá a druhá maká jak má....

Jinak ten řidičův je mrtvej tak, že s ním můžu hejbat jak chci (což normálně nikdy nešlo), přijde mi jako přetvržená nějakaá pružinka (pokud tam je).

nevíte co s tím může být? Příští týden auto jde do sice do servisu, ale rád bych stěrač měl vyřešenej dřív...

Díky :!:
100RM

#2 Příspěvek od 100RM »

hm, mozno ti to nejaky debil urval ...
7er. True definition of luxury. Yours.
atimen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od atimen »

máš to jenom povolený....řešil sem stejnej problém ......otevři kapotu odšroubuj ten velkej torx co drží řidičův stěrač oddělej tu tyčinku co dělá přítlak stěračů a pod ním bude jeste jeden torx ...tak ten dotáhni a zase to dej do kupy :) a mělo by to fungovat ...
DOEMIXXX

#4 Příspěvek od DOEMIXXX »

atimen píše:máš to jenom povolený....řešil sem stejnej problém ......otevři kapotu odšroubuj ten velkej torx co drží řidičův stěrač oddělej tu tyčinku co dělá přítlak stěračů a pod ním bude jeste jeden torx ...tak ten dotáhni a zase to dej do kupy :) a mělo by to fungovat ...

diky za supr radu, tohle mozna zvladnu i ja :!:

100RM: mozne to je, stal jsem pod barakem cca 3h pred odpoledne....
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

Pokud nebudeš mít tak velký torx, jde to i šroubem s hlavou na 13 klíč :wink:
atimen
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od atimen »

Tomasis píše:Pokud nebudeš mít tak velký torx, jde to i šroubem s hlavou na 13 klíč :wink:

svatá prada :lol: :lol: taky sem to tak povolil a utáhl ...a na ten šroub ještě musíš dat 2 matky abys to měl zaco zašroubovat
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#7 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

atimen píše:
Tomasis píše:Pokud nebudeš mít tak velký torx, jde to i šroubem s hlavou na 13 klíč :wink:

svatá prada :lol: :lol: taky sem to tak povolil a utáhl ...a na ten šroub ještě musíš dat 2 matky abys to měl zaco zašroubovat

Já to pořešil chycením jedné matky na jeden závit, zavařením a funguje to na oba ty bazmeky, páč ten jeden je s kuličkou a ta musí někam zalézt :wink:
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Hitman »

presne je to jen povolene, taky se mi to stalo za jizdy a za velkeho deste na dalnici, fakt super. nastesti to bylo u HK kde je autor. servis BMW, zajel jsem tam a nechal opravit, za 20 minut to bylo a ted se podrzte, bylo to ZDARMA!!!!
DOEMIXXX

#9 Příspěvek od DOEMIXXX »

vcera auto ze serv. doma a bylo to jen povolene, meli jste pradu, diky :!:
Odpovědět