Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

CD měnič-dá se naučit na vypalované CD?

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
ELESO

#1 Příspěvek od ELESO »

Zdar, chtěl bych naučit CD měnič v E38 r.v. 96 aby žral vypalované CD,je to možné?
dexter

#2 Příspěvek od dexter »

a on je nežere? Já jsem tam snáď ani jinej než vypalovanej neměl.
Nedávaš je obráceně?
:roll:
Gordon

#3 Příspěvek od Gordon »

Já měl stejný problém, první mi nečetl pálené a teď už nečte nic. Zkus ho nechat vyčistit, ale co jsem četl na netu, je to jen krátkodobá pomoc :(
ELESO

#4 Příspěvek od ELESO »

dexter píše:a on je nežere? Já jsem tam snáď ani jinej než vypalovanej neměl.
Nedávaš je obráceně?

Zas tak špatně na tom nejsem :) On má problém i s originálem, ten mu trvá strašně dlouho načíst. Ale už jsem našel jiný způsob, do AV vstupu si připojím mobil a zatím poslouchám písničky přes mobil.
Deathbox

#5 Příspěvek od Deathbox »

Já si vypálil CD a nechtělo to načíst, tak jsem je napálil znovu, ale malou rychlostí a čte je bezproblémů :wink:
diLucca

#6 Příspěvek od diLucca »

treba vypalovat vzdy co najmensou rychlostou, to iste aj pri navigacii...
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Snejk »

a taky zaleži na mediu, ted řešim ten samy problem. mam starši CD napalena asi 16x na SONY (ty v te zelene pixle) a čte je jako prd. ted se snažim si udělat cd do auta. medium mam ty standartni verbatimky a ani hovno ani 2x ani 8x nepomaha, jednou mi ji to přečetlo ale prskalo to, podruhe ok a pak už jen no-disc :D prostě na verbatimku to nedostanu. zkusim koupit zase ty sony CDsa a snad to pujde... jo taky zaleží na palírně, sem to palil doma a v praci a jednou mi to vzal ale z problemama a z domova na to same medium sem si neškrt, prostě no-disc
youwee
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od youwee »

A nechceš koupit ode mě jinej měnič? Známýmu se dával inzerát na aukro http://aukro.cz/item499460014_autoradio ... punkt.html
dexter

#9 Příspěvek od dexter »

no ten mu asi z jeho rádiem komunikovat nebude.
ELESO

#10 Příspěvek od ELESO »

youwee píše:A nechceš koupit ode mě jinej měnič? Známýmu se dával inzerát na aukro http://aukro.cz/item499460014_autoradio ... punkt.html

kéž by to tak šlo ale jaksi je to mimo hru,ten tady šlapat nenaučím :(
youwee
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od youwee »

Tak to sry, ja menic nikdy nemel, takze nevim co a jak...
ELESO

#12 Příspěvek od ELESO »

Tak jsem provedl vyčištění měniče a céda jsem vypaloval nejpomaleji jak to jen šlo a hle, ono je to fakt žere ale nesmím se dostat na hrbolatou silnici, tam končí veškerá sranda :D
normann

#13 Příspěvek od normann »

Mám to taky tak, jakmile přejedu přejezd přestane to někdy hrát, cédéčka to dlouho načítá, zjistil jsem, že taky záleží, jak se mi tam povede strčit do changeru ten magazín na 6cd, někdy mi to zkrátka nezapěje, tak cd vyndám a přehodím ho do jiného šuplíku, občas mi napíše CD ERROR, pokud ho tam dám obráceně, napíše to žádné CD. Vyndám CD, vrátím zpátky a někdy hned a někdy na několikátý pokus to zas hraje, jakmile ale listuji ve skladbách na multif. volantě, přestane to někdy hrát, zkrátka je to náladový krám. :roll: to tam dávám jen originál CD.
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Snejk »

to me když se už chytne tak to i hraje ani to moc neskače ale jak řika normann je to naladovy kram :D než to to cd nahrabe tak se modlit a jit si vsadit sazku. protože je to uplně zvrácený
dexter

#15 Příspěvek od dexter »

A to jsem si myslel,že ten changer co jsem měl už starší být ani nemohl. Myslím nějaká 94ka.Četlo mi to uplně v pohodě. Pochopitelně jsem ho musel nejdřív vyčistit,ale cd skočilo jen tehdy když sem projel dírou,že jsem měl spíš obavy o tlumič,než o to že to přestalo hrát. No berte to tak,že ani vy už nepoužíváte discman z rv 98 nebo dokonce staršího.
normann

#16 Příspěvek od normann »

dexter píše:A to jsem si myslel,že ten changer co jsem měl už starší být ani nemohl. Myslím nějaká 94ka.Četlo mi to uplně v pohodě. Pochopitelně jsem ho musel nejdřív vyčistit,ale cd skočilo jen tehdy když sem projel dírou,že jsem měl spíš obavy o tlumič,než o to že to přestalo hrát. No berte to tak,že ani vy už nepoužíváte discman z rv 98 nebo dokonce staršího.

jenže kolik stál v krámě novej discman v 98. a kolik stál tenhle náladovej krám novej v BMW salonu? nebo kolik by tě stál dnes novej v BMW? to je sakra rozdíl, takže bych čekal víc qality....
Hrnek
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Hrnek »

Ja mam ten charger z r.97. Nikdy jsem nemel problem s vypalovanyma Cd (ne, ze bych origo nekupoval :-D ale na CD si dam vzdy, co se mi libi). Palim 8x a na Verbatim, ale vezme to asi cokoliv. Zjistil jsem ale, ze pri castejsim, mozna delsim pouzivani dochazi k poskrabani medii. Taky se mi stava, jako nekterym, ze kdyz s autem nekde skocim, na 3-5sec. prestane CD hrat. Taky cca pred mesicem mi hlasilo, ze CD 4 neni, pritom tam disk byl. "Opravil" jsem to tak, ze jsem vytahl charger, omrkl CD, bylo vporadku, tak jsem vlozil zpet a bylo po problemu :-))

Dalsi moznosti, jak prehravat je pripojeni treba iPodu pres transmitter (FM radio) a nebo pres ten vstup A/V, coz je na hovno, pze je to mylsim jen mono a musi byt rezim videa, takze nevidim info na displeji, jen cernou obr. ALe prekopavat to nebudu, jedine az prestanou hrat vsechny CD, pak to vyresim asi nejakym HDD, zesilovacem a zrovna digi tuner pro TV, jestli to teda nejak pujde. At se dari, chlapi.
normann

#18 Příspěvek od normann »

krom archaických kazet, používám kazetu- redukci, která převádí signál z mp3 přehrávače do sound systému a hraje to suprově a stereo, jedinej problém je, že na mp3 přehr. mám titěrný displej a za jízdy se blbě ladí co chceš poslouchat a ještě to, že pokud si chceš vychutnat nějakou skladbu, vohulíš volume, máš nastavenou funkci TP(dopravní zpravodajství,že?) a ono to uprostřed častušky spustí, věř, že všichni pasažéři vylítnou ze sedaček, jak to začne strašně řvát. :lol: takže doporučuji vypnout TP, rádio vždy hraje hlasitěji než ostatní media, toto z mp3, je ale hodně tiché.
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Snejk »

tak jsem investoval do čistícího cd s tekutinou a nestačim se divit. changer hraje jako nový, nepřeskakuje, čte všechna media a navíc rychle načítá i přeskakuje pisničky. silně doporučuju. až bude vic teplo tak ho asi rozeberu cely a vyčistim dukladně ale to čistící cd to zlepšilo o vic jak 100 %. ted to musi byt poradna dira aby to přeskočilo ale beztak se to okamžitě chytne
normann

#20 Příspěvek od normann »

Snejk píše:tak jsem investoval do čistícího cd s tekutinou a nestačim se divit. changer hraje jako nový, nepřeskakuje, čte všechna media a navíc rychle načítá i přeskakuje pisničky. silně doporučuju. až bude vic teplo tak ho asi rozeberu cely a vyčistim dukladně ale to čistící cd to zlepšilo o vic jak 100 %. ted to musi byt poradna dira aby to přeskočilo ale beztak se to okamžitě chytne

to jsi nemohl napsat dřív? :D já jsem se rozhodoval mezi tím s tekutinou a s kartáčkem, zvolil jsem kartáček a řekl bych že se nic nezměnilo.Dokonce se mi zdá že ten čistící proces ani neprobíhá, žádá to abych při čištění zvolil stopu 5 a ono jí to nevybere. Stále ten krám hraje náladově, dlouho načítá, občas přeskočí, pak napíše CD ERROR, pak zas hraje, no děs.
Odpovědět