Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
CD měnič-dá se naučit na vypalované CD?
a taky zaleži na mediu, ted řešim ten samy problem. mam starši CD napalena asi 16x na SONY (ty v te zelene pixle) a čte je jako prd. ted se snažim si udělat cd do auta. medium mam ty standartni verbatimky a ani hovno ani 2x ani 8x nepomaha, jednou mi ji to přečetlo ale prskalo to, podruhe ok a pak už jen no-disc
prostě na verbatimku to nedostanu. zkusim koupit zase ty sony CDsa a snad to pujde... jo taky zaleží na palírně, sem to palil doma a v praci a jednou mi to vzal ale z problemama a z domova na to same medium sem si neškrt, prostě no-disc

-
- Kontaktovat uživatele:
A nechceš koupit ode mě jinej měnič? Známýmu se dával inzerát na aukro http://aukro.cz/item499460014_autoradio ... punkt.html
youwee píše:A nechceš koupit ode mě jinej měnič? Známýmu se dával inzerát na aukro http://aukro.cz/item499460014_autoradio ... punkt.html
kéž by to tak šlo ale jaksi je to mimo hru,ten tady šlapat nenaučím

Mám to taky tak, jakmile přejedu přejezd přestane to někdy hrát, cédéčka to dlouho načítá, zjistil jsem, že taky záleží, jak se mi tam povede strčit do changeru ten magazín na 6cd, někdy mi to zkrátka nezapěje, tak cd vyndám a přehodím ho do jiného šuplíku, občas mi napíše CD ERROR, pokud ho tam dám obráceně, napíše to žádné CD. Vyndám CD, vrátím zpátky a někdy hned a někdy na několikátý pokus to zas hraje, jakmile ale listuji ve skladbách na multif. volantě, přestane to někdy hrát, zkrátka je to náladový krám.
to tam dávám jen originál CD.

A to jsem si myslel,že ten changer co jsem měl už starší být ani nemohl. Myslím nějaká 94ka.Četlo mi to uplně v pohodě. Pochopitelně jsem ho musel nejdřív vyčistit,ale cd skočilo jen tehdy když sem projel dírou,že jsem měl spíš obavy o tlumič,než o to že to přestalo hrát. No berte to tak,že ani vy už nepoužíváte discman z rv 98 nebo dokonce staršího.

dexter píše:A to jsem si myslel,že ten changer co jsem měl už starší být ani nemohl. Myslím nějaká 94ka.Četlo mi to uplně v pohodě. Pochopitelně jsem ho musel nejdřív vyčistit,ale cd skočilo jen tehdy když sem projel dírou,že jsem měl spíš obavy o tlumič,než o to že to přestalo hrát. No berte to tak,že ani vy už nepoužíváte discman z rv 98 nebo dokonce staršího.
jenže kolik stál v krámě novej discman v 98. a kolik stál tenhle náladovej krám novej v BMW salonu? nebo kolik by tě stál dnes novej v BMW? to je sakra rozdíl, takže bych čekal víc qality....
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam ten charger z r.97. Nikdy jsem nemel problem s vypalovanyma Cd (ne, ze bych origo nekupoval
ale na CD si dam vzdy, co se mi libi). Palim 8x a na Verbatim, ale vezme to asi cokoliv. Zjistil jsem ale, ze pri castejsim, mozna delsim pouzivani dochazi k poskrabani medii. Taky se mi stava, jako nekterym, ze kdyz s autem nekde skocim, na 3-5sec. prestane CD hrat. Taky cca pred mesicem mi hlasilo, ze CD 4 neni, pritom tam disk byl. "Opravil" jsem to tak, ze jsem vytahl charger, omrkl CD, bylo vporadku, tak jsem vlozil zpet a bylo po problemu
)
Dalsi moznosti, jak prehravat je pripojeni treba iPodu pres transmitter (FM radio) a nebo pres ten vstup A/V, coz je na hovno, pze je to mylsim jen mono a musi byt rezim videa, takze nevidim info na displeji, jen cernou obr. ALe prekopavat to nebudu, jedine az prestanou hrat vsechny CD, pak to vyresim asi nejakym HDD, zesilovacem a zrovna digi tuner pro TV, jestli to teda nejak pujde. At se dari, chlapi.

Dalsi moznosti, jak prehravat je pripojeni treba iPodu pres transmitter (FM radio) a nebo pres ten vstup A/V, coz je na hovno, pze je to mylsim jen mono a musi byt rezim videa, takze nevidim info na displeji, jen cernou obr. ALe prekopavat to nebudu, jedine az prestanou hrat vsechny CD, pak to vyresim asi nejakym HDD, zesilovacem a zrovna digi tuner pro TV, jestli to teda nejak pujde. At se dari, chlapi.
krom archaických kazet, používám kazetu- redukci, která převádí signál z mp3 přehrávače do sound systému a hraje to suprově a stereo, jedinej problém je, že na mp3 přehr. mám titěrný displej a za jízdy se blbě ladí co chceš poslouchat a ještě to, že pokud si chceš vychutnat nějakou skladbu, vohulíš volume, máš nastavenou funkci TP(dopravní zpravodajství,že?) a ono to uprostřed častušky spustí, věř, že všichni pasažéři vylítnou ze sedaček, jak to začne strašně řvát.
takže doporučuji vypnout TP, rádio vždy hraje hlasitěji než ostatní media, toto z mp3, je ale hodně tiché.

tak jsem investoval do čistícího cd s tekutinou a nestačim se divit. changer hraje jako nový, nepřeskakuje, čte všechna media a navíc rychle načítá i přeskakuje pisničky. silně doporučuju. až bude vic teplo tak ho asi rozeberu cely a vyčistim dukladně ale to čistící cd to zlepšilo o vic jak 100 %. ted to musi byt poradna dira aby to přeskočilo ale beztak se to okamžitě chytne
Snejk píše:tak jsem investoval do čistícího cd s tekutinou a nestačim se divit. changer hraje jako nový, nepřeskakuje, čte všechna media a navíc rychle načítá i přeskakuje pisničky. silně doporučuju. až bude vic teplo tak ho asi rozeberu cely a vyčistim dukladně ale to čistící cd to zlepšilo o vic jak 100 %. ted to musi byt poradna dira aby to přeskočilo ale beztak se to okamžitě chytne
to jsi nemohl napsat dřív?