Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
nejde central na klici
Radek píše:pokud jsi menil baterky tak ten klic musis nakodovat.....pohledej tady na foru je tu napsany postup

Když je slabá baterka dálk. ovl. v klíči, tak se na check controll displeji ukazuje nápis "Funkschüssel-Batt"
normann píše:Radek píše:pokud jsi menil baterky tak ten klic musis nakodovat.....pohledej tady na foru je tu napsany postup
![]()
![]()
Já když jsem vyměnil baterku v klíči, nic jsem nekódoval, ani se nic takovýho nepíše v manualu, tam se píše, že se musí iniciovat nové dálkové ovládání, je tam na to napsán přesný postup.
Když je slabá baterka dálk. ovl. v klíči, tak se na check controll displeji ukazuje nápis "Funkschüssel-Batt"
omlouvam se kodovat=iniciovat

-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem měnil baterku v klíči, tak jsem zašel do Foto-kino. Tam jsem našel ten samý rozměr, na napětí 3 Volty. Při vkládání pozor na polaritu. Spárování klíče je tady http://www.sweb.cz/vs31/Klice_sparovani.doc
pity84 píše:baterky tam mam dve a nevim cim to je ale koupil jsem pet druhy tech baterek a jediny dve sly dohromady kdyz jsem je meril tak meli vsechny stejne ale i kdyz jsem dal dve stejny znacky tak to stejne neslo ale uz to vsechno slape
Nevím teda, co máš za auto, jestli fc, nebo před fc, takže pokud máš klíč s barevným znakem BMW, pak nevím, jak to tam je, ale do klíče s černým znakem BMW se dává jen jedna placatá baterka CR 2016 3V průměr 20mm a tloušťka baterky 1,5mm, já tam mám Li-mn VARTA, jsem quli tomu teď rozebral náhradní klíč.

A ještě: teď jsem z klíče vyndal baterku, abych jí změřil šuplérou, dal zpátky do klíče a nebylo třeba nic iniciovat, funguje to dál.
ahojte, jedna sa sice o E32 ale nebudem zakladat novu temu
prestalo mi fungovat dialkove ovladanie centralu na E32, klasicky vystrelovaci kluc
baterie v kluci vyzeraju OK, lebo ked stlacim tlacidlo tak ledka na kluci zasvieti, ale neotvori ani nezamkne, cidlo v aute je pod celnym sklom ako je ledka alarmu alebo kde, ci niesu len kontakty k nemu uz zaoxidovane, prip. byva problem niekde inde?
a este jedna otazka, je normalne ze tymto klucom ani mechanicky neotvorim ziaden vonkajsi zamok, tj ziadne dvere, ani kufor, ale nastartovat s nim ide?
este doplnim, rok vyroby auta 88-89
dik
prestalo mi fungovat dialkove ovladanie centralu na E32, klasicky vystrelovaci kluc

baterie v kluci vyzeraju OK, lebo ked stlacim tlacidlo tak ledka na kluci zasvieti, ale neotvori ani nezamkne, cidlo v aute je pod celnym sklom ako je ledka alarmu alebo kde, ci niesu len kontakty k nemu uz zaoxidovane, prip. byva problem niekde inde?
a este jedna otazka, je normalne ze tymto klucom ani mechanicky neotvorim ziaden vonkajsi zamok, tj ziadne dvere, ani kufor, ale nastartovat s nim ide?
este doplnim, rok vyroby auta 88-89
dik
tak sem vyměnil baterky v klíčku...vyšel sem z elektra...normálně to odemykalo...
odpoledne sem se vratil zpatky...a už mi to nefungovala dálka
včera sem odjížděl od Billy...odemknu u řidiče...sednu do auta...chci nastartovat...a v tom to začlo houkat jak když to kradu...
nakonec pomohlo zamknuti a odemknuti zamku kufru...
nevíte proč to neodblokovalo alarm ?
baterky asi budu muset koupit jiny...páč to furt hlásí REMOTE KEY BATERY.
odpoledne sem se vratil zpatky...a už mi to nefungovala dálka

včera sem odjížděl od Billy...odemknu u řidiče...sednu do auta...chci nastartovat...a v tom to začlo houkat jak když to kradu...

nakonec pomohlo zamknuti a odemknuti zamku kufru...
nevíte proč to neodblokovalo alarm ?

baterky asi budu muset koupit jiny...páč to furt hlásí REMOTE KEY BATERY.
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009