Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e38 - Manualy
Tohle se mi podařilo sehnat v autecu v češtině, ale tenhle manuál je více zaměřen na faceliftový verze, kdo má předfacelift, jako já, tak tam některý věci postrádá, jako např. návod na ovládání manuální klimy, není tam ovládání, navigace, televize a BC s monitorem a plno dalších vychytávek. Myslím, že tam není taky návod na používání telefonu. Je takový dost všeobecný a přijde mi, že je psaný pro nějakýho doktora, herce, nebo ženskou, kde se popisuje, jak vyměnit kolo, s každou blbinou do autorizovanýho servisu BMW, ale různý technický věci, jako byly ve starých manuálech, jako např. k E28 tam nejsou.
Take jsem hledal navody a na E38.org jsou ke stazeni i jednotlive navody na navigace vcetne me staricke Mk1. Pokud nekoho zajimaji technicke informace a navody na opravy, pak asi nezbyva nic jineho nez stahnout z torrentu TIS (technical information system BMW) a nainstalovat v PC. Jestli jsi z Prahy tak ti TIS na DVD vypalim.
[quote="kralik"]Take jsem hledal navody a na E38.org jsou ke stazeni i jednotlive navody na navigace vcetne me staricke Mk1. Pokud nekoho zajimaji technicke informace a navody na opravy, pak asi nezbyva nic jineho nez stahnout z torrentu TIS (technical information system BMW) a nainstalovat v PC. Jestli jsi z Prahy tak ti TIS na DVD vypalim.[/quote)
z Prahy nejsem, ale občas tam jezdím.
normann píše:kralik píše:Take jsem hledal navody a na E38.org jsou ke stazeni i jednotlive navody na navigace vcetne me staricke Mk1. Pokud nekoho zajimaji technicke informace a navody na opravy, pak asi nezbyva nic jineho nez stahnout z torrentu TIS (technical information system BMW) a nainstalovat v PC. Jestli jsi z Prahy tak ti TIS na DVD vypalim.[/quote)
Jo a MK1 mám

kralik píše:Take jsem hledal navody a na E38.org jsou ke stazeni i jednotlive navody na navigace vcetne me staricke Mk1. Pokud nekoho zajimaji technicke informace a navody na opravy, pak asi nezbyva nic jineho nez stahnout z torrentu TIS (technical information system BMW) a nainstalovat v PC. Jestli jsi z Prahy tak ti TIS na DVD vypalim.
Cau taky bych to bral to TIS. Beru všechno co se tíká E38