Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e38 - Manualy

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
madman2

#1 Příspěvek od madman2 »

je nekde na netu manual nebo oproste nejaka kniha či navod abych sem porad nemusel psat jak ..... pro otazky typu např kde je pojistka zapalovace atd... nekdo mi tedka tvrdil ze i onen zminovany tempomat a motorek tempomatu ma nekde svoji pojistku ....
Regis

#2 Příspěvek od Regis »

Anglicky tady:
http://www.e38.org/
Uplne dole.
normann

#3 Příspěvek od normann »

Regis píše:Anglicky tady:
http://www.e38.org/
Uplne dole.

Tohle se mi podařilo sehnat v autecu v češtině, ale tenhle manuál je více zaměřen na faceliftový verze, kdo má předfacelift, jako já, tak tam některý věci postrádá, jako např. návod na ovládání manuální klimy, není tam ovládání, navigace, televize a BC s monitorem a plno dalších vychytávek. Myslím, že tam není taky návod na používání telefonu. Je takový dost všeobecný a přijde mi, že je psaný pro nějakýho doktora, herce, nebo ženskou, kde se popisuje, jak vyměnit kolo, s každou blbinou do autorizovanýho servisu BMW, ale různý technický věci, jako byly ve starých manuálech, jako např. k E28 tam nejsou.
normann

#4 Příspěvek od normann »

Ještě doplním, že jsem myslel ten manuál kde je vyobrazeá E38 v červené barvě.
kralik

#5 Příspěvek od kralik »

Take jsem hledal navody a na E38.org jsou ke stazeni i jednotlive navody na navigace vcetne me staricke Mk1. Pokud nekoho zajimaji technicke informace a navody na opravy, pak asi nezbyva nic jineho nez stahnout z torrentu TIS (technical information system BMW) a nainstalovat v PC. Jestli jsi z Prahy tak ti TIS na DVD vypalim.
normann

#6 Příspěvek od normann »

[quote="kralik"]Take jsem hledal navody a na E38.org jsou ke stazeni i jednotlive navody na navigace vcetne me staricke Mk1. Pokud nekoho zajimaji technicke informace a navody na opravy, pak asi nezbyva nic jineho nez stahnout z torrentu TIS (technical information system BMW) a nainstalovat v PC. Jestli jsi z Prahy tak ti TIS na DVD vypalim.[/quote)

z Prahy nejsem, ale občas tam jezdím.
normann

#7 Příspěvek od normann »

normann píše:
kralik píše:Take jsem hledal navody a na E38.org jsou ke stazeni i jednotlive navody na navigace vcetne me staricke Mk1. Pokud nekoho zajimaji technicke informace a navody na opravy, pak asi nezbyva nic jineho nez stahnout z torrentu TIS (technical information system BMW) a nainstalovat v PC. Jestli jsi z Prahy tak ti TIS na DVD vypalim.[/quote)

z Prahy nejsem, ale občas tam jezdím.

Jo a MK1 mám :D taky. Jen nevím, jestli nemám vypálenou optiku.
PRAHAV8

#8 Příspěvek od PRAHAV8 »

kralik píše:Take jsem hledal navody a na E38.org jsou ke stazeni i jednotlive navody na navigace vcetne me staricke Mk1. Pokud nekoho zajimaji technicke informace a navody na opravy, pak asi nezbyva nic jineho nez stahnout z torrentu TIS (technical information system BMW) a nainstalovat v PC. Jestli jsi z Prahy tak ti TIS na DVD vypalim.

Cau taky bych to bral to TIS. Beru všechno co se tíká E38 :D
100RM

#9 Příspěvek od 100RM »

ak by niekto mal zajem, mam nejake navody, napr. celkom zaujimave poctenicko o Steptronicu a podobne. Zajtra to budem par ludom posielat, tak dajte vediet do SZ a prihodim vas do mailu.
7er. True definition of luxury. Yours.
atimen
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od atimen »

kdyby někdo něco chtěl naskenovat z origo české příručky pro majitele (červená e38 na obalu ) tak když tak SZ :)
fishmaker Moderátor
Moderátor

#11 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

atimen píše:kdyby někdo něco chtěl naskenovat z origo české příručky pro majitele (červená e38 na obalu ) tak když tak SZ :)

když to naskenuješ celý...tak to muzem dat do FAQ pro všechny ;)
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
atimen
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od atimen »

právě o tom přemýšlím že bych se hecnul o víkendu ...ale má to docela dost stránek :)
Odpovědět