karlos33 píše:ted jsem na jednu 7 narzil ale jede na nouzovej režim převodovka. Jinak auto má slušnou výbavu jen ale kolik by stála oprava.nemá někdo skušenost?
já jsem do toho bezhlavě praštil, přišel jsem, viděl jsem, vzal money a koupil jsem a jestli zvítězil, no to se teprv uvidí, to ukáže čas, mám jí od začátku loňskýho srpna a stále si jí nějak nejsem moc jist.
Takhle jsem kupoval Citroen Xm V6 z roku 93. Myslím že potíže z BMW jsou prkotiny. Jednou si takhle jedu a koukam že spotřeba 32litrů při 80 - 120km/h k tomu mi odešla baterka a začalo to cukat že lidi kolem koukali jak puci. A předemnou bylo přes 200km domů. Furd jsem tankoval a 2x kupoval novou baterku za 2tis. A tohle všechno se stalo za jednu jízdu. Takže myslím že spotřeba 15l v BMW mě nezabije
Tak to už je slušnej extrém. Ale mají s tím logem přeci jen pravdu: CITROEN- překoná vaše představy. Uměl bys si tohle představit, kdyby ti těsně před koupí toho citroše řekl, co tě čeká? Na 2. stranu stát se to může i s E38.
Tohle byla docela maličkost Určitě překonal moje představy A proto se trochu uskromním a zustanu u BMW. Ten bazarista říkal že auto mě nikde nenechá že jsou to jen řeči že Citroen je poruchovej.
Jo tyhle vidle.... už jsem na to slyšel docela slušný reference, jen jsem nevěděl, že to má takové jméno. Známý to ve svý autodílně nabízí zákazníkům říká tomu hovínka, že prý když se to koupí, je to zatavený do takovýho průhlednýho plastu a je to zkroucený, jak hovínko. Za jeden kus chce snad něco kolem 800,- aspoň teda někdy vloni na podzim myslím. Možná, že už cena klesla.
Chtěl jsem je taky ale pak jsem koupil 2 sady gumiček do stěračů a nějak jsem na ně zapoměl. Stírají opravdu tak dobře jak se o nich píše? Mate někdo zkušenosti? Zdáli se mi takoví lehký myslel jsem že když pojedu rychle tak budou na tom skle lítat.
No nevím nevím, moc se mi do těch hovínek nechce, víc se mi líbí klasický ramínka, zeptám se, co za ně chce teď, ale asi budou ještě stále drahý. No uvidíme....