Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
anténka na zadním skle E38
No pokud je to od telefonu, tak opravdu bude stačit sundat tapec levýho C sloupku a lehce za něj zatahat, jestli se pohne ten konec pod zadním sklem, páč jednotka telefonu je v zadním levým rohu v kufru před levou zadní lampou . Pokud by to ale bylo náhodou od televize, která mi teda moc dobře nehraje, pak bych čekal, že to povede pod stropním tapecem k levýmu A sloupku a tím dolů pod palubku.
Možná se mýlím, ale (a mluvím z toho co mám a mají ostatní známí) měl jsem za to, že holá verze, která nic nemá, nemá ani anténku. Dále je verze co mám já, sice plná palba, ale bez navi a telky a tam mám na zadním okně jednu anténku, a poslední verze má i navi a tam jsou na tom držáku ty anténky dvě za sebou. Jo a navíc se podle roku výroby přemisťoval z okna na střechu. Jelikož nemám navi a anténku jo, řekl bych a byl jsem do dnešního dne přesvědčen, že je k GPS telefonu.
normann píše:No tak to jsi mi s tím posledním příspěvkem nasadil brouka do hlavy, abych tam něco ještě odpálil. Jinak já mám taky anténu Kathrein, teď ale leží v garáži, prostě jsem ten plast z toho zadního skla sundal, vůbec mi to nedalo žádnou práci, šlo to lehce, sotva to tam drželo. Chci to tam přilepit znovu, ale pořádně, jen nevím čím, aby to pořádně drželo, přeci jen plast a sklo, na to bude asi nějaký special lepidlo. No a na tomhle plastovým držáku s nápisem Kathrein je závit a na něj přišroubovaná ta anténa, v mým případě jen torzo - pahýl antény.Zkusím se mrknout na BMW parts a najít to a objednat u BMW.
Můžeš mi dát prosímtě link na tu anténu od Kathrein?? Chtěl bych si jí obědnat. Auto mám vyrobené v roce 98 tak snat nebude problém. Dík
Hm.... no já jsem si dlouho taky myslel, že je to od telefonu, ale telefon mi normálně jde i bez toho. Za to televize, to je mizérie, jak jsem někde mezi barákama, tak je to slabota. Myslel jsem si do nedávna, že anténa od telefonu je na zadním okně, anténa od TV a rádia je ve výhřevu zad. okna a od navi jsou nějaký magnetický desky pod platem pod zad. oknem. Teď si ale tím nejsem moc jist.
PRAHAV8 píše:normann píše:No tak to jsi mi s tím posledním příspěvkem nasadil brouka do hlavy, abych tam něco ještě odpálil. Jinak já mám taky anténu Kathrein, teď ale leží v garáži, prostě jsem ten plast z toho zadního skla sundal, vůbec mi to nedalo žádnou práci, šlo to lehce, sotva to tam drželo. Chci to tam přilepit znovu, ale pořádně, jen nevím čím, aby to pořádně drželo, přeci jen plast a sklo, na to bude asi nějaký special lepidlo. No a na tomhle plastovým držáku s nápisem Kathrein je závit a na něj přišroubovaná ta anténa, v mým případě jen torzo - pahýl antény.Zkusím se mrknout na BMW parts a najít to a objednat u BMW.
Můžeš mi dát prosímtě link na tu anténu od Kathrein?? Chtěl bych si jí obědnat. Auto mám vyrobené v roce 98 tak snat nebude problém. Dík
Já jsem tuhle anténku v tom katalogu nenašel, navíc už jí mám, sundal jsem jí tuhle v Praze z jednoho vraku, když jsem odmontovával el. otvírání kufru.