Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Problémy E38
-
- Klubové ID: 1723
Já měl dříve Citroen Xm V6 byl to 3.0 a spotřeba ve městě byla 15l a po dálnici jsem jezdil za 10-12l. Tet co jsem si koupil 740 tak jezdim ve městě 14-13l a na dálnici tak 10-11l. Řazení mi jde sametově takže nic necítím. Jinak na autě mam laděné výfuky z Německa takže to může klidně zvíšit spotřebu. Většinou jezdím na D ale když jedu do centra kde můžou bejt kolony tak přepnu na manual. Na S moc nejezdím nebot nemám důvod auto jede perfektně i na D.
-
Pohoda jen jsem nevěděl kde je nádoba na šampon. Stejně furd nemůžu přijít nato jak poznám že mi to ten šampon cáká na skla.FrANTOMAS píše:huh-to je debatka. Jak se ovladá zpětné zrcátko v kabině a kde je nádoba na ostřikovače...Myslel jsem, že jsem tu největší guma...tak nejsem!
To praha V8 ber to jako vtip, ne jako prudu....

Ceny náhradních dílů můžeš porovnat na http://de.bmwfans.info/, ceny jsou v eurech a měly by být prý s daní, ale asi jo, páč ceny jsou hodně podobné s cenami v BMW, dle mých zkušeností, záleží, jaký je kurz euro- koruna. Projdi si sekci sedmiček a leccos ti napoví, na co si dát pozor. Např. já jsem koupil auto se spoustou závad, ale taky bylo v tý době relativně levný.karlos33 píše:takže si se 740 spokojenej?Stěma náhradníma dílama si myslím že to zas neni tak hrozný v dnešní době kdž se podivam tak i na jiný auta nejsou o moc levější řekl bych i kolikrat dražší .
-
No abych řekl díly jsou kolikrát levnější než na Citroen nebo Octavii II. rozhodně jsem spokojen z 740. Jenom mi trochu vadí že trochu proniká hluk z venku do auta ale rozhodně je to lepší než Superb! Já teda jinak jezdím jako drak takže benzín za 1.000kč prolítam za 1den. A za měsic ježdění jsem najel asi 10tis/km. Jinak tankuji u Shell a vše vpohodě.karlos33 píše:takže si se 740 spokojenej?Stěma náhradníma dílama si myslím že to zas neni tak hrozný v dnešní době kdž se podivam tak i na jiný auta nejsou o moc levější řekl bych i kolikrat dražší .
To je různý,lecos si opravíš sám, zaplatíš jen za materiál, něco si musíš nechat spravit, já jezdím k jednomu klukovi, který to velmi dobře zná a je mnohem levnější, než v BMW. Kdybych to měl všechno nechat dělat v BMW, tak bych tato auta mít nemohl. Nejdražší položka při opravě mých aut byla ruplá hlava, se kterou jsem to koupil. Neustrojená hlava 18tis., přebroušení,ustrojení, výměna a ještě pár věcí k tomu, nevím co to přesně bylo, tak to za 5tis., celkem 23tis.karlos33 píše:kolik tě to stálo to opravit? čtu všude možně tak ledas už něco vim ale i se radši takhle ptám.