Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
automatické zatahování oken případně i šíbru klíčkem
-
Baxon
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
Tento komerční spotřebák měl dovření oken a šíbru na jedno stisknutí na klíči? To určitě. Pokud ano, tak je to pěkná blbovina, protože si nemůžeš zamknout auto aniž by zůstal otevřenej šíbr nebo pootevřená okna, což v létě dělám pravidelněGiorgio píše:je ale zvláštní, že např. vozy AUDI A8 konkurující v té době E38 tuto funkci měly...
jde to přez poplach, měl jsem to na jednom bawku, ale byl to vopruz z výše uvedených důvodů. Je lepší když se vše zatáhne jen při podržení zamykáníGiorgio píše:NazdárNemá někdo zkušenost nebo radu, jak udělat elektriku v autě, že když zamykám auto při odchodu originál klíčem, tak se mi automaticky zavřou okna nebo okno, co jsou otevřená..? A ne jak je to originál, že musím zatahovat okna držením jednoho tlačítka na klíči.. Díky všem za informace..
Někdy by se hodilo to uzavření oken při zamčení jedním stisknutím.Baxon píše: Je lepší když se vše zatáhne jen při podržení zamykání
Připomnělo mi to příhodu, kdy jsem vezl před týdnem tchána do lázní. Přijeli jsme na místo, vystoupili, tchán mezitím, jak otvíral př. pr. dveře, nevědomky prstem zavadil o spínač, stáhlo se dokořán okno. Nikdo si toho nevšiml, já jsem odcházel od auta zleva do zadu za auto, zamknul jsem klíčem na dálku. Po příjmu tchána do lázní jsem mu šel pro zavazadla do kufru asi po půlhodince, přicházím zprava k autu a vidím....
-
JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
tak tak, včera jsem nad tím ještě přemýšlel a ono to pujde nakodovat, kua už abych měl toho Modica at si mužu s takovyma věcma hratFugo píše:dle mého názoru tohle musí vyřešit každý elektronik, jde jen o to protáhnout impuls na domknutí, před časem jsem tady psal o takovým udělátku co ovládá všechny okna jen na dotek (e32) a tím by to šlo také udělat.
U E38 se začnou zavírat postupně za sebou s kratičkou prodlevou, nejdřív oboje zadní a pak oboje přední současně, takže se jednu chvíli zavírají současně a v tom pořadí taky dovřou, v opačným pořadí se zas otvírají. Nevím jak šíbr, ten bohužel nemám.Fugo píše:e38 dovírá ty okna jednotlivě nebo jedou všechny najednou? e32 jedou postupně taže ten impuls musí být krapet delší, a právě to udělátko dokázalo zavírat všechny najednou.