Neřešil někdo tento problém.Vše funguje tv,navi ale z reproduktorů ticho po pěšině.Mám hledat zádrhel v koncovém zesilovači?Má to někde nějaké pojistky?Popř. kdyby bylo schema zapojení ISO zásuvky.Předem díky.
možno blbá otázka,ale když zapneš jenom rádio,zvuk taky nehraje?Já jen že jednou jsem měl problém,že mi nešel zvuk u navi a u tv.Obraz byl ,ale zvuk ne.Ale radio hrálo normálně.Jestli není zvuk ani z rádia,tak bych to tipnul taky na koncák.Ale před tím než ho rozebereš skus diagnostiku.
dexter píše:možno blbá otázka,ale když zapneš jenom rádio,zvuk taky nehraje?Já jen že jednou jsem měl problém,že mi nešel zvuk u navi a u tv.Obraz byl ,ale zvuk ne.Ale radio hrálo normálně.Jestli není zvuk ani z rádia,tak bych to tipnul taky na koncák.Ale před tím než ho rozebereš skus diagnostiku.
Nehraje vůbec nic,ani rádio.Diagnostika říká vše v pořádku.V BMW říkají vyměnit koncový zesilovač cca. za 8500,-
Pořád si ale myslím že by se to mělo změřit jestli je to vůbec pod proudem,ale vede tam jenom jedno plus nebo víc?
Včera jsem to vše vyndal ven a začal bádat.Zesilovač jako takový pojistku nemá!Vyndal jsem ze zesilovače ten velký konektor zajištěný takovým přešupovacím mech. a začal jsem měřit,ale bohužel jak jsem předpokládal nenaměřil jsem nic.Má někdo ponětí jak je to ovládané,nebo jestli jde do zesilovače stálé napájení?
pozrem sa ti na to doma mam rozobratu taku sedmicku na dvore ale da sa tam namerat ci tam ide zvuk musis si dat na sluchatka z volkmena kondik 1mikrofarad minus o minus a zistis ci ide signal do zosika napatie zmeras jednoducho voltmetrom
Ahoj, pred rokem mi taky najedno unehralo nic..Jen obraz. Byla to nakonec pojistka. Je to takova krabicka vpredu u motoru.Myslim, ze audio nebo tak nejak je ta pojistka..