Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Automat
Nazdárek kluci.Malej dotaz.Mam E38a 95.Nemam žádne skusenosti z automatem,ale snažím se přijít na všechno.Prosim vas,když prepnu z neutrálu na 2,tak sebou auto trošičku cukne,ale když pak zaradím do spátečky auto sebou docela cukne.Auto má absolutně sjeté deštičky.Ty budu příšti týden měnit,ale stejně by mě zajímalo,jestli je to cuknutí normálný,nebo je to nějaká chyba.Můžete mi dát k tomu někdo nějaké info?Děkuji.
mě to dělá když dám ráno z P na D a auto je studený, pak už to nedělá...dexter píše:Nazdárek kluci.Malej dotaz.Mam E38a 95.Nemam žádne skusenosti z automatem,ale snažím se přijít na všechno.Prosim vas,když prepnu z neutrálu na 2,tak sebou auto trošičku cukne,ale když pak zaradím do spátečky auto sebou docela cukne.Auto má absolutně sjeté deštičky.Ty budu příšti týden měnit,ale stejně by mě zajímalo,jestli je to cuknutí normálný,nebo je to nějaká chyba.Můžete mi dát k tomu někdo nějaké info?Děkuji.
Nedavno sa tu otom pisalo. U starsich aut cuknutie na R je normalne.dexter píše:Dělá mi to jenom když dám R.Když dám následně třeba D,tak to cukne jen tak jemně.Jestli to dělá když se auto zahřeje,ještě nevím,protože kvůli technickým věcem sem zatim nevijížděl.Ale v průběhu tohoto týdne se už hezky projedeme.Ať vím co je to za dravce.Zatim vám děkuji.