Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Automat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
dexter

#1 Příspěvek od dexter »

Nazdárek kluci.Malej dotaz.Mam E38a 95.Nemam žádne skusenosti z automatem,ale snažím se přijít na všechno.Prosim vas,když prepnu z neutrálu na 2,tak sebou auto trošičku cukne,ale když pak zaradím do spátečky auto sebou docela cukne.Auto má absolutně sjeté deštičky.Ty budu příšti týden měnit,ale stejně by mě zajímalo,jestli je to cuknutí normálný,nebo je to nějaká chyba.Můžete mi dát k tomu někdo nějaké info?Děkuji.
krakatit

#2 Příspěvek od krakatit »

dexter píše:Nazdárek kluci.Malej dotaz.Mam E38a 95.Nemam žádne skusenosti z automatem,ale snažím se přijít na všechno.Prosim vas,když prepnu z neutrálu na 2,tak sebou auto trošičku cukne,ale když pak zaradím do spátečky auto sebou docela cukne.Auto má absolutně sjeté deštičky.Ty budu příšti týden měnit,ale stejně by mě zajímalo,jestli je to cuknutí normálný,nebo je to nějaká chyba.Můžete mi dát k tomu někdo nějaké info?Děkuji.
mě to dělá když dám ráno z P na D a auto je studený, pak už to nedělá...
dm
Klubové ID: 1404

#3 Příspěvek od dm »

dela ti to i na D nebo jen R
dm
Klubové ID: 1404

#4 Příspěvek od dm »

pokud je to jem jemne cuknuti citis to taky ale pokud to nejak moc skube tak je asi spatenka me to tak zacalo delat a oprava automatu mi prisla pekne draho
dexter

#5 Příspěvek od dexter »

Dělá mi to jenom když dám R.Když dám následně třeba D,tak to cukne jen tak jemně.Jestli to dělá když se auto zahřeje,ještě nevím,protože kvůli technickým věcem sem zatim nevijížděl.Ale v průběhu tohoto týdne se už hezky projedeme.Ať vím co je to za dravce.Zatim vám děkuji.
bas2

#6 Příspěvek od bas2 »

dexter píše:Dělá mi to jenom když dám R.Když dám následně třeba D,tak to cukne jen tak jemně.Jestli to dělá když se auto zahřeje,ještě nevím,protože kvůli technickým věcem sem zatim nevijížděl.Ale v průběhu tohoto týdne se už hezky projedeme.Ať vím co je to za dravce.Zatim vám děkuji.
Nedavno sa tu otom pisalo. U starsich aut cuknutie na R je normalne.
Odpovědět