Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ukazatel nadrze lpg
pokud máš multiventil v nádrži se snímačem (elektrickým, ne ručičku v plast boxu)tak by to mohlo jít ale je to dost nespolehlivý. Já v renaultu jezdím dokud to jde (kdybych nezapoměl vynulovat tacho tak vím dost přesně kdy bude konec) a buď to stačí na pumpu a nebo přepnu na benzin a na pumpu dojedu.
no mam u rucicku v plast boxu takze to asi nepude,no on to ma prave docela spolehlivy
Fugo píše:pokud máš multiventil v nádrži se snímačem (elektrickým, ne ručičku v plast boxu)tak by to mohlo jít ale je to dost nespolehlivý. Já v renaultu jezdím dokud to jde (kdybych nezapoměl vynulovat tacho tak vím dost přesně kdy bude konec) a buď to stačí na pumpu a nebo přepnu na benzin a na pumpu dojedu.
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
jde to i u tý ručičky. měl jsem to i na Škodovce a tato sranda stála 1tis. U BMW mi to nabízeli také, ale nedokázali specifikovat cenu... nicméně je to celkem k hovnu protože mi to furt blikalo proto jsem to znovu nechtěl. Jinak stav ti ukazují diody u spínače takže není potřeba napojovat nic do přístrojovky

-
- Kontaktovat uživatele:
Ta ručička se da s toho měřáku vyjmout a místo ní se vloží vložka s plošným spojem kterýje rozdělený na několik segmentu a přes diody je to napojený na stávající měřák paliva a proto to ukazuje na palubce množství v LPG nádrži. Jde to udělat i tak že když přepneš na plyn tak to ukazuje plyn a když na benzín tak ten. Jde jen o to jaký odporový rozsah má tvuj měřák a kolik ten na nádrž. Jinak ten měřák neukazuje lineárně ale skokově.tjj píše:no mam u rucicku v plast boxu takze to asi nepude,no on to ma prave docela spolehlivy
Fugo píše:pokud máš multiventil v nádrži se snímačem (elektrickým, ne ručičku v plast boxu)tak by to mohlo jít ale je to dost nespolehlivý. Já v renaultu jezdím dokud to jde (kdybych nezapoměl vynulovat tacho tak vím dost přesně kdy bude konec) a buď to stačí na pumpu a nebo přepnu na benzin a na pumpu dojedu.
-
- Klubové ID: 166
- Kontaktovat uživatele:
ja koukam na ten diodovej ukazatel a ukazuje fakt presne a muzu se na nej spolehnout kdyz nepocitam kdyz jedu dlouho do kopce nebo hodne dlouho rychle do zatacky (sjezd z dalnice) na rovince zas ukazuje jak ma. dostatecne...ajfel píše:stejne skoncis u toho, ze vis, kolik na nadrz ujedes ...
a nulujes denni pocitadlo po tankovani ...
neznam nikoho s lpg, kdo by to delal jinak
petr
-
- Klubové ID: 321
ja ho nemam zapojenyHitman píše:ja koukam na ten diodovej ukazatel a ukazuje fakt presne a muzu se na nej spolehnout kdyz nepocitam kdyz jedu dlouho do kopce nebo hodne dlouho rychle do zatacky (sjezd z dalnice) na rovince zas ukazuje jak ma. dostatecne...ajfel píše:stejne skoncis u toho, ze vis, kolik na nadrz ujedes ...
a nulujes denni pocitadlo po tankovani ...
neznam nikoho s lpg, kdo by to delal jinak
petr

auto zere furt stejne a kdyz dojde plyn, jede se na beno, to autu nevadi

petr