Zdravim...Při studeném startu se mi zdá, že motor nějak divně cuká...neni to hodně, ale menší chvění to je..Jakmile se motor asi tak po 2 minutách trochu ohřeje, tak je vše v pořádku...Je to normální nebo je něco v nepořádku..Předtim jsem měl 735 V8 a taky to hned po startu chvilku cukalo...
kontrola zapalování, a když bude ok tak zkusit tlaky, dost se stává že jsou nízké tlaky a než se to ohřeje tak to jde nepravidelně, Baxon zná jistě ti k tomu něco napíše.
může ale ono těch možností je plno, a to že to po ohřátí nedělá dost ukazuje na ty tlaky, protože se potom vymezí vůle ve válcích a už to běží, ale vše je jen spekulace dokud se to nezměří. Pokud by to byly tlaky tak to vyřeší výměna pístních kroužků ,motory s Alusilem jako je tento (a můj) mají měkčí pístní kroužky aby se opotřebovali dříve než Alusil. Cena za sadu kroužků na M70 cca 25tis kč.
začal bych jak jsem psal těma svíčkama, a když budou vyndaný tak bych hned změřil ty tlaky, potom zapalovací kabely víčka a palce pokud je e38 ještě má.
Aj mne to pri startu...tak nejak potrhávalo...motor sel nejakých par sekúnd jako u škody 120...
Ale 10-30sek a už to šlo jako víno...., no lenže mne tam robia problém katalizátory..., podle BMW servisu OK..., len su v nútri uvolnené...
Tak nevím...a co diagnostika??
Vyjel jsem ráno celou nádrž......Natočil tam V-Power............A nechal uplne vychladnout...A problém je vyřešenej.....už běhá jak má.............Ale díky za pomoc......
gogoho píše:Vyjel jsem ráno celou nádrž......Natočil tam V-Power............A nechal uplne vychladnout...A problém je vyřešenej.....už běhá jak má.............Ale díky za pomoc......
...mechanik..!
Kam se na tebe hrabe nejaka diagnostika...!
Kluci,me obcas prijde,ze to neni forum BMW,ale DAEWOO MATIS s motorem 0.8 kdyz nekdo na 7er foru se smeje spotrebe dvanactivalce.Jen at to chlasta,aspon v takovejch autech nejezdej vyfetovany a zkoreny burani,ale fandove teto znacky.A kdo si poridi 750tku,asi vy ze za 10litru jezdit nebude.
medvidek píše:Kluci,me obcas prijde,ze to neni forum BMW,ale DAEWOO MATIS s motorem 0.8 kdyz nekdo na 7er foru se smeje spotrebe dvanactivalce.Jen at to chlasta,aspon v takovejch autech nejezdej vyfetovany a zkoreny burani,ale fandove teto znacky.A kdo si poridi 750tku,asi vy ze za 10litru jezdit nebude.
v pohode k2 ma taky e32 750 myslel to ironicky .... kdo si koupi 750 tak spotrebu nemuze resit
kura ale mel bych domluvit moji noze protoze po meste jezdim ted za 19