pro info: byla menena hlava motoru asi pred cca 2.000 km v profi servisu.
ma nekdo radu, zkusenost? mel jsem uz par BMW ale toto jsem zazil poprve

p.s. u vypnuty klimy jsou vibrace citelne mensi ...
dik

T613 píše:benz. cerpadlo na jedne pulce? klima kompresor u tohoto motoru nema skoro zadny vliv (snad krom toho ze vyleti okamzita spotreba o 1L) takze pokud u tebe ted jo tak ti pulka nejede nebo nouzovy rezim coz muze byt zpusobeno cimkoliv ... jako vzdy u tohoto motoru mnoho veci s cim se da laborovat
no to mas stastie, mne servisna knizka konci udajom 141.690 km, potom neviem co sa s autom dialoBaDDog píše:Asi aj ja som na tom tak podobne...., je to moja druhá srdcová záležitosť..., až po priatelke...(ale ono ma štve asi menaj ako ona...
)
Má síce najaydené momentálne 332.000km a ja som na nom osobne najazdil cca 3.000km čo ho mám asi mesiac...
Aj ja sa chystám ho dať cele do 1000% stavu..., ale zatial iba najaké tie bezné veci ako brzdy a výmena oleja v prevodovke + rozmýšlam preventívne vymeniť olej v differáku..... a až potom prekontrolovať katalyzátory a iné veci čo mi povie DIAGNOSTIKA....
Ale tie veci až časom...musím sa trochu spamätať z kúpi mojho (druhého) miláčika....
Inak predchodzí majitel využíval prednostne iba origo sevis BMW...
Takže môžem kludnejšie spávať...![]()
milo píše:to musi mit automat radostbmw750iL píše:no zkousel jsem to jeste na parkovisti, jakmile ho protocim na 5.500 otacek
Hmmm...., ja sem ve stredu dostal na dálnici micro-spánek...., a taky bych potreboval nejaký veci na 740iLA..., odnesla si to jen olejová vana a olejová pumpa....dúfam....hans166 píše:ahoj, mám 735 iL a motor mi vibroval když jsem měl utržený jeden držák motoru. nyní bych potřeboval automatickou převodovku, nemáte někdo tip? ahoj honza