Mno s tema materialama mate panove trochu pravdu. PLasty v interieru me celkem stvou. Je videt ze se setri. Co se spolehlivosti nevim, nemyslim ze by E65 byl nejaky vyznamny upadek, ale je pravda ze to je mnohem slozitejsi strojovna, tezko soudit. Ma to ale i nejake "highlights".
Muzu soudit z nevelkych, ale preci jen nejakych zkusenosti na ktere jsem prisel behem 3 let co jsem vlastnil postupne 2 E38.
Co je vyrazne lepsi:
Podvozek: je ale zejmena dynamicdrivem. Je to uplne jine auto. Clovek ma pocit ze ma minimalne o pul tuny mene. Mnohem hravejsi, sportovnejsi. Zaroven pohdlne - pohodlnejsi nez E38.
Sedacky: mel jsem Contour v E38, takze temer to nejlepsi, ale se sedackama E65 se jizdni pohdli srovnat bohuzel neda. Vice moznosti nastaveni, prehlednejsi nastavovani, lepsi material (tady opravdu ano, zejmena kuze je kvalitneji provedena, nyni mam Nappu, provedeni Club-mekcene a je to opravdu neco jineho)
Zadni sedacky: mnohem vetsi komfort vzadu. Nastavitelne sedacky maji velky rozsah nastaveni, vic mista na nohy
Ovladani: Na I-drive si clovek musi zvykat, ale kdyz uz na to prijdete, tak je to prijemne.
Hluk: E65 je tissi, ale na druhou stranu uz ne o mnoho
Audio: v E38 jsem mel to nejlepsi s DSP, ale i stredni Hi-Fi v E65 je mnohem lepsi. Logic7 uz je uplne jinde. Velmi prijemne je rozlozeni ozvuceni - vepredu i vzadu je zvuk vyvazeny. To byl problem E38 - aby to vepredu hralo, tak to chtelo nastaveni, ze vzadu cloveku malem upadla hlava a bylo prebasovano
Dvere: presnejsi a prijemnejsi chod i zavirani (nemluvim o softclose). Kostrukce je jina, maji dole tlumici pist.
Svetla: E65 vyrazne lepe sviti
Zatim zjistena negativa: kvalita a hojnost pouziti plastu v interieru
myslim ze v nabidce neni intensiv pro ostrikovace skla.
volant - klasicky (ne sport) ma velmi tenky venec a je dost velky
misto na nohy spolujezdce - je ho mene nez u E38
nemoznost vyklopit nebo posunout loketni operku s i-drive - neprijemne kdyz mate na sedadle polujezdce peknou stoparku

na dalsi jsem zatim neprisel.